Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogadnak el?

Miért nem fogadnak el?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Emo vagyok.

A szüleim nem nagyon akarják hogy úgy öltözzek mint egy hulla.Célom nem is ez.Színesen öltözködöm mivel scene fajta vagyok az emoban.De ettől függetlenül a szüleimnek az jön le hogy az emok depressziósak utálják a világot stb..és meg akarnak halni.Főleg a szülőket kérdezem hogy gyerekeitek ha nem emok mit szólnátok hogy ha azok lennének?És hogy ha azok hogy fogadjátok el őket?

2011. ápr. 4. 18:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Amit itt nagyáából láttam csak pár válasz ovlt hasznos a számomra :D

1.Az emok nem melegek.Persze vannak közöttük is ugyan úgy ahogy normális emberekből is.Akk minek kell elítélni őket..?

2.Nincs olyan szó hogy emos.Csak simán emo

3.Az emok máshogyan fogják fel a dolgokat és igen csak a Hard Emok vagdossák magukat és az nagyon szűk kör.aZ ELME BETEG PÓZEREK TALÁLMÁNYA akik azt hiszik ebből áll.

4.Az emok lázadnak az emberek nem törődömsége ellen és ezzel akarják felhívni magukra a figyelmet hogy az emberek változzanak meg,ne szarják le a másik érzéseit.Ők azok akik nem politikai dolgok ellen lázadnak.

5.Ellentétben az emok elfogadják a homoszekszuálisakat is és nemhordják le őket hogy "á hülye bu*zi"

De nem gondoljátok hogy gáz a "köcsög bu*zi emos" jelző akár egy olyan srácra akinek kicsivel hosszabb a haja?Ebből viszont az jön le hogy az emberek többsége lenézi a melegeket sőt még bele is tapos az érzéseibe.És a beállítotságáról senki sem tehet.

6.Az emok használják az XXXet ami itt NO pia NO drog NO cigi.

persze vannak olyan emok akik ezt feldöntik de egyáltalán nem jellemző.És igen én nem iszom nem cigizek nem drogozom.És tök életvidám csaj vagyok.Ennyi.De köszönöm a "kúltúrált" válaszokat.De aki csak leszól annak a véleményére nem vagyok kíváncsi.Én segítséget kértem nem lenézést.

2011. ápr. 5. 16:11
 22/26 A kérdező kommentje:

És az utolsónak írnám hogy én így fejezem ki magamat,így érzem magamat jól.és azért vna az az idézet hogy "inkább utáljanak azért ami vagy, mint hogy szeressenek azért aki nem"

Én nem akarok ilyen lenni.Nem akarok semmit megjátszani csupán magamat akarom adni.És nem, nem divatból csinálom mert ha abból csinálnám akkor el se kezdeném mert íme itt van a bizonyíték hogy rühellik az emokat.És miért is okozzak magamnak "divatból" fájdalmat.

és aki nem tudja miből áll az mégis milyen alapon állít ki sértő véleményt??Márpedig az emokon kívül nem igazán tudják az emberek hogy mi is ... csak az hogy melegek,vágják magukat,meg akarnak halni.

Ha megakartak volna halni akkor azt már rég megtették volna és nem pazarolnának semmit erre az egészre.

2011. ápr. 5. 16:19
 23/26 A kérdező kommentje:
Feltűnési viszketegségem mert főleg nincs.Sok barátom van akik nem emok és mégis elfogadnak mert megismertek hogy milyen is vagyok és nem a külsőből ítélnek.
2011. ápr. 5. 16:22
 24/26 anonim ***** válasza:

Akkor az a lényeg h te elfogadod magad mert minden innen indul ki.Ha te jó vagy úgy magadnak ahogy vagy nincs olyan h na és ti elfogadtok?Ennyi...de vannak határok mégegyszer hozzáteszem...nem tudom írtad e hányéves vagy nem írtad azt hiszem most még jólérzed magad így..Nemtudom nálad ez mennyiben merül ki kinézetre pl de ha majd elmész munkát keresni meg stb akkor majd rájössz h van egy szint amit érdemes megütni hogy komolyan vegyenek.Ezt a durvább kinézettel kapcs.ban jegyezném meg.

Van ami egy ideig még elfogadható de egy idő után már nem mert sok negatív következménye lehet.Ez jutott még eszembe így hirtelen.Amúgy nem sértésnek szántam a kommenteket akinek nem inge nem veszi magára de szerintem sok emberkére igaz.

2011. ápr. 6. 15:01
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem nézek ki durván abszolút:D a hajam természetes szőke és a barna közötti árnyalatú ,olyan seszínű.Színes cuccokat hordák sok extra kiegészítővel.Sőt még a hajam sem áll fel annyira mint az emo modelleknek.Csak kicsit állítom fel.De még valamennyire így is látszik.
2011. ápr. 7. 17:11
 26/26 anonim ***** válasza:

Ez így jó:).

Kedveseim a mai világban nem a különböző stílust hordó emberekben kell a hibát keresni...

Ahhoz, hogy "mindenki önmaga lehessen" már az egész világnak változnia kellene. Lehet hogy sokan nem értik amit most ki szerettem volna fejezni, szóval a lényeg, hogy az "emberi hibák" nem itt kezdődnek.

Ui.: Aki nem érti ne pontozza le:). Köszi!

2011. ápr. 8. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!