Miért nem fogadnak el?
Sziasztok.Emo vagyok.
A szüleim nem nagyon akarják hogy úgy öltözzek mint egy hulla.Célom nem is ez.Színesen öltözködöm mivel scene fajta vagyok az emoban.De ettől függetlenül a szüleimnek az jön le hogy az emok depressziósak utálják a világot stb..és meg akarnak halni.Főleg a szülőket kérdezem hogy gyerekeitek ha nem emok mit szólnátok hogy ha azok lennének?És hogy ha azok hogy fogadjátok el őket?
Talán azért előző, hogy az átlag megtanulja elfogadni őket. .
Én nekem nem voltak nagy rocker korszakaim, de a főiskolán én is sokmindent máshogy láttam.
A férjem szerencsére nem rocker, viszont eredeti, egyéniség.
Ha a gyerekem lennél, én egészen biztos vagyok benne, hogy hagynálak ezen a téren úgy változni ahogy te akarsz.
ha plazacica lennél, akkor komolyan elgondolkoznék, hogy gének hibája, vagy én rontottam el, de sem így, sem úgy nem próbálkoznék tiltással, szórakozott derűvel venném tudomásul, hogy ím, kamaszodik a gyerekem.Ha mondjuk agyon tetováltatnád magad, abba biztosan beleszólnék, ha netán ízlésficamod lenne, és szétaggódnám magam, de szeretnék liberális anya lenni.
Biztos vagyok benne, hogy többet ér, mint tiltani.
Ez nem vélemény Édesem, hanem valami teljesen más...:).
Ciki!
Amúgy nem vagyok emos.
A válaszom pedig: természetesen elfogadnám azt, hogy a gyerekem ezt a stílust szeretné követni.
a plázacica is ugyanolyan feltűnési viszketeg ember a legtöbb esetben miért érzed rosszabbnak?Vannak olyan "ízlésbeli" megnyilvánulások amik egyszerűen már visítva jelzik az egyén rossz lelkiállapotát.
DE nem vitázom tovább feltetünk másodmagammal egy kérdést amire nem jött válasz szerintem ennyit is ért ez az egész...lehet csak provokáció volt...
Már miért ne tudnám 18 évesen, hogy milyenek az emok?
18:54 vagyok.
Most kíváncsiságból rákerestem guglin és találtam egy blogot.
Amikről ír a blogoló az alapján akár én is emo lehetnék még sem mondja rám senki vajon miért?
nem címkéztem fel magam...az meg hogy valaki hogyan öltözködik stb más kérdés de azt bekell látni hogy van egy szint amit érdemes megtartani ha valaki emberek között szeretne létezni... minden stílusnak van elfogadható és elfogadhatatlan megnyilvánulása ami szerintem nem az utcára való inkább az elmegyógyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!