Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogadnak el?

Miért nem fogadnak el?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Emo vagyok.

A szüleim nem nagyon akarják hogy úgy öltözzek mint egy hulla.Célom nem is ez.Színesen öltözködöm mivel scene fajta vagyok az emoban.De ettől függetlenül a szüleimnek az jön le hogy az emok depressziósak utálják a világot stb..és meg akarnak halni.Főleg a szülőket kérdezem hogy gyerekeitek ha nem emok mit szólnátok hogy ha azok lennének?És hogy ha azok hogy fogadjátok el őket?

2011. ápr. 4. 18:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
akkor válaszolj te a kérdésre nekem mindegy..ennyit megérdemlünk szerintem ha már elmondjuk a véleményünket:)
2011. ápr. 4. 19:01
 12/26 anonim ***** válasza:

Talán azért előző, hogy az átlag megtanulja elfogadni őket. .

Én nekem nem voltak nagy rocker korszakaim, de a főiskolán én is sokmindent máshogy láttam.

A férjem szerencsére nem rocker, viszont eredeti, egyéniség.

Ha a gyerekem lennél, én egészen biztos vagyok benne, hogy hagynálak ezen a téren úgy változni ahogy te akarsz.

ha plazacica lennél, akkor komolyan elgondolkoznék, hogy gének hibája, vagy én rontottam el, de sem így, sem úgy nem próbálkoznék tiltással, szórakozott derűvel venném tudomásul, hogy ím, kamaszodik a gyerekem.Ha mondjuk agyon tetováltatnád magad, abba biztosan beleszólnék, ha netán ízlésficamod lenne, és szétaggódnám magam, de szeretnék liberális anya lenni.

Biztos vagyok benne, hogy többet ér, mint tiltani.

2011. ápr. 4. 19:01
 13/26 anonim ***** válasza:
50%

Ez nem vélemény Édesem, hanem valami teljesen más...:).

Ciki!

Amúgy nem vagyok emos.

A válaszom pedig: természetesen elfogadnám azt, hogy a gyerekem ezt a stílust szeretné követni.

2011. ápr. 4. 19:02
 14/26 anonim ***** válasza:

a plázacica is ugyanolyan feltűnési viszketeg ember a legtöbb esetben miért érzed rosszabbnak?Vannak olyan "ízlésbeli" megnyilvánulások amik egyszerűen már visítva jelzik az egyén rossz lelkiállapotát.

DE nem vitázom tovább feltetünk másodmagammal egy kérdést amire nem jött válasz szerintem ennyit is ért ez az egész...lehet csak provokáció volt...

2011. ápr. 4. 19:03
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Már miért ne tudnám 18 évesen, hogy milyenek az emok?

18:54 vagyok.

2011. ápr. 4. 19:05
 16/26 anonim ***** válasza:
A kérdező válaszolhatna VÉGRE A KÉRDÉSRE hogy mit jelent ez az ő szemszögéből,az ő életében ez mit jelent és mit vár tőlünk mi az amit nem érez magában elfogadhatónak?? stb.stb.stb
2011. ápr. 4. 19:07
 17/26 anonim ***** válasza:

Most kíváncsiságból rákerestem guglin és találtam egy blogot.

Amikről ír a blogoló az alapján akár én is emo lehetnék még sem mondja rám senki vajon miért?

nem címkéztem fel magam...az meg hogy valaki hogyan öltözködik stb más kérdés de azt bekell látni hogy van egy szint amit érdemes megtartani ha valaki emberek között szeretne létezni... minden stílusnak van elfogadható és elfogadhatatlan megnyilvánulása ami szerintem nem az utcára való inkább az elmegyógyba.

2011. ápr. 4. 19:15
 18/26 anonim ***** válasza:
Nos én elfogadnám. 20 éves fiú vagyok, szeretem a hosszú hajat, de ettől függetlenül nem vagyok emo. Nekem leginkább ez az egész Japánból jött, már ovis koromban rajongtam az ázsiaiakért (megfogtak a Jackie Chanes filmek). Ezek után ismeretlenül is leemoznak egyesek, pedig közöm sincs hozzájuk sőt, egy emo barátom sincs. Normális ruhákban járok, csak a hajam hosszú. Mellesleg megválaszolva a világrengető kérdéseteket, ismerem annyira ezt a fajta divatot (mert igen, csupán divat), hogy elmondhassam, semelyik sem akar öngyilkos lenni. Aki igen és vagdossa magát (ilyenre skinheadnél is láttam példát), annak alapjáraton baja van akár emo, akár nem. Én utcán még nem láttam szomorú emot, leginkább csak egy bandába összegyűlt tini seregletet akik beszélgetnek. Biztos vagyok abban is, hogy sokuk iszik, bulizik akárcsak a többi fiatal stílustól függetlenül. Nem szeretem, hogy beskatulyázzák az embert ismeretlenül (mint engem is) és tudatlanul elmondják másról, hogy apuci anyuci pénzeli. Nos míg rólam ezt szűrik valószínűleg le, addig a valóságban a családom annyira el van szegényedve, hogy étel sincs itthon. Ezért más választásom nincs, minden költségemet az egyetemen kapott ösztöndíjból fedezem. Ezek után érdekesnek találom hogy azok, akiknek valóban anyuci apuci nyalja ki a seggét, hogy gondolhatják hogy többet érnek nálam és a világnak nagyobb szüksége van rájuk mint rám, egy olyan fiatalra, aki idővel remélhetőleg mérnök lesz és valóban tesz is valamit a hazájáért.
2011. ápr. 4. 19:54
 19/26 anonim ***** válasza:
Hát én úgy vagyok vele, ha lesz gyerekem hamarabb legyen meleg mint emos.... azok legalább nem vagdossák magukat.
2011. ápr. 4. 21:58
 20/26 hollófernyiges ***** válasza:
Te az öltözködéssel provokálni akarsz, aztán amikor provokálódnak panaszkodsz hogy nem értenek meg. Szerintem az egészet azért csinálod hogy panaszkodhass :)
2011. ápr. 5. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!