Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincsenek barátaim, nem bízok...

Nincsenek barátaim, nem bízok senkiben. Van más is hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Régebben 2 nagyon jó barátnőm is "hátba támadott", akkor dühös voltam, azt mondtam nem is kellenek barátok, mert úgyis csak átvernek. Ez odáig jutott, hogy most már nem tudok barátkozni, mert egyszerűen nem bízok meg senkiben. Távolságtartó vagyok az emberekkel, hiába próbálkozok, nem sikerül közel engednem magamhoz senkit. Mivel egy kis faluban lakom, nem is nagyon van választási lehetőség, itt mindenki ismer mindenkit. Magányos vagyok, más is van így? Ilyen akarom is, nem is helyzet, mert szeretnék barátkozni, de itt mindenki pletykál, és utálkozik, ilyen barátokat nem akarok. Remélem érthető nagyjából, igazából én sem tudom mi lenne jó.
2011. ápr. 4. 17:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy te csak a feketét és a fehéret látod. hol vannak a színek?? értsd: úgyhiszed vagy barátság, közvetlenség vagy semmi.

mindenhol van középút. neked is ezt kéne megtalálnod

nem kell egyböl puszi puszi pajtásoknak lenni valakivel aki szimpatikus, és nem kell elutasítani sem. először csak dumálgass, érezd jol magad, ez a fő..ha neked jó, az már fél siker. aztán telik az idő szépen és kialakul valami, és mire észbe kapsz: jééé ő igenis a haverom/barátom.

mivel bizalmatlan vagy nem tudsz abbol a célbol ismerkedni h barátot szerezz. viszont ha csak az a célod, hogy jól érezd magad, és dumálj egy jót valakivel mindenféle kötöttség nélkül, jobban ki tudsz bontakozni, magadat adni. nézd mindenbe a pozitívat, és a rokonokkal legyél sokat vagy munkatársakkal/iskolatársakkal(nemtudom hány éves vagy) dumálj kicsit..a mára koncentrálj, a holnap majd jön..remélem segítettem és érthetően fogalmaztam : )

2011. ápr. 4. 20:34
 12/13 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok. ezelőtt kb 3-3,5 éve volt vagy hat haverom(fiúk) akikkel iszonyat jól elvoltam. mindig együtt jártunk mindenhova tehát volt kivel lógnom. mióta barátom van azóta más a véleményem rengeteg dologról és így nem is érdekelnek azok a haverok mert már gyerekes gondolkozásúnak tartom őket. így már nem tartom velük a kapcsolatot csak eggyel, aki mára a legjobb barátom. úgyhogy egyetlen ember van az életembe a páromon kívül. szörnyen rossz érzés mert ő sincs mindig ott mikor kéne mivel messze lakunk egymástól. és nagyon fáj h nincs "senkim"
2011. ápr. 4. 20:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Vannak haverjaim...ha esetleg együtt bulizunk, el is vagyok velük, de az nem ugyanaz. Úgy szint nem bízom bennük, mint senki másban. Valahogy nekiállok. 22 éves vagyok.
2011. ápr. 4. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!