Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyek úgy mintha semmit nem...

Tegyek úgy mintha semmit nem láttam volna?

Figyelt kérdés
Kitaláltam, hogy meglepem a párom. Vártam rá a munkahelyén, de amikor végzett, akkor nem egyedül jött ki az épületből,hanem egy csinos, vörös hajú nővel. Zavaromban elbújtam...ne kérdezzétek miért, talán megijedtem. Próbáltam megnyugodni,hogy biztos csak kollégák, de a lány végül beszállt a párom autójába. Nem bírtam magammal és felhívtam, hogy mit csinál, azt mondta, hogy találkozik egy haverjával... arra számítottam, hogy azt mondja egy kolléganőjét viszi haza. Most itthon várok rá.. nem tudom mit tegyek... az egyik felem megbeszélné és tisztázná..a másik viszont nem beszélne róla.. Nem akarok vele szakítani.
2011. ápr. 4. 15:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
79%
Nem leszek népszerű a sok káráló tyúk között, de : meg se hallgattad? Hát, nem is tudom... tényleg jobb, ha elhagytad, mert te sem szeretted őt...
2011. ápr. 7. 11:42
 62/66 anonim ***** válasza:
Ez bennem is felmerült. Én legalább végighallgattam volna, mit mond, esetleg elmentem volna újra elé megnézni, kivel van. Vagy a munkahelyére.
2011. ápr. 7. 11:55
 63/66 anonim ***** válasza:
Mellesleg keresett azóta?
2011. ápr. 7. 11:56
 64/66 anonim ***** válasza:

Ohh, én szerintem ha a mentegetőzésére nem is volt kíváncsi, nem is hallgatta talán végig, lehet hogy elég volt az a bizonyos telefon, nem tudhatjuk, mi hangzott el..

Pl. ha valami ilyesmi:

- Te, a barátnőm látott ma egy nővel! Ki volt az?

- Én, nővel? Na ne röhögtess.. a barátnőd képzelődik.

- Egy vörös csajjal szálltál be a kocsidba. Nem történt ilyesmi?

- Dehogy! Hiszen tudod, hogy nem tudnék neked hazudni! A barátnőd biztos össze akar ugrasztani minket! Küldd el a fenébe azt az irigy libát, csak féltékenykedik!

No, ez esetben én sem feltétlen lennék kíváncsi a továbbiakra.. Persze ez csak a fantáziám szüleménye, de lehet nagyon is sokatmondó az első szembesítés! Mellesleg azzal tényleg nem árt magának, ha meghallgatja, mivel védené magát az úriember.. De ha sántít a sztori, elveszett a bizalom, akkor nem kell tovább erőltetni.

Sok nő ott cseszi el, hogy "ő szereti a férjét", nem akarja elhagyni, inkább arról álmodozik, hogy minden rendben lesz megint.. Aztán majd akkor lép, mikor már idegroncs, vagy már túl öreg ahhoz, hogy új életet kezdjen.

2011. ápr. 7. 13:05
 65/66 anonim ***** válasza:
Na mik a fejlemények? Túlestél a nehezén?
2011. ápr. 7. 21:33
 66/66 anonim ***** válasza:
Na hogy alakult azóta a dolog?
2011. ápr. 18. 16:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!