Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyek úgy mintha semmit nem...

Tegyek úgy mintha semmit nem láttam volna?

Figyelt kérdés
Kitaláltam, hogy meglepem a párom. Vártam rá a munkahelyén, de amikor végzett, akkor nem egyedül jött ki az épületből,hanem egy csinos, vörös hajú nővel. Zavaromban elbújtam...ne kérdezzétek miért, talán megijedtem. Próbáltam megnyugodni,hogy biztos csak kollégák, de a lány végül beszállt a párom autójába. Nem bírtam magammal és felhívtam, hogy mit csinál, azt mondta, hogy találkozik egy haverjával... arra számítottam, hogy azt mondja egy kolléganőjét viszi haza. Most itthon várok rá.. nem tudom mit tegyek... az egyik felem megbeszélné és tisztázná..a másik viszont nem beszélne róla.. Nem akarok vele szakítani.
2011. ápr. 4. 15:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
100%

Én sem bírnám ki, de muszáj valahogy a végére járnod, mert ha csak egy egyszerű kolléganő, akit két sarokra vitt el, és aztán tényleg a haverjával találkozott, akkor feleslegesen mérgezed meg a kapcsolatotokat az őrlődéseddel. Viszont letámodnod szerintem tilos, mert két lehetőség van:

1. Tényleg megcsal.

2. Nem csal meg.

Ha tényleg megcsal, és váratlanul nekiesel, csak rosszabb lesz, védekezni fog, hazudozni, egyik hazugságból a másikba esik majd, az még szánalmasabb.

Ha nem csal meg, akkor még rosszabbul jössz ki belőle, hogy meglested (mert addigra már kémkedéssé fog minősülni a meglepetés), és még gyanúsítgatod is, ráadásul feltételezed, hogy képes megcsalni.

2011. ápr. 4. 15:35
 22/66 anonim ***** válasza:
8%
Figyelj ez elégé egyértelmű,felhívtad és hazudott neked....itt már nincs is min gondolkodni,hogy mi lehetett ez vagy ki is ez a nő neki,mert egyértelmű hogy megcsal vele.
2011. ápr. 4. 15:36
 23/66 anonim ***** válasza:
85%
nem értem mit kell itt óvatoskodni meg finomkodni... rá kell kérdezni, hogy ki volt az a vöröske aki beszállt a párod mellé, oszt kész. ha nem bűnös a párod, nem fog ezen megsértődni...
2011. ápr. 4. 15:36
 24/66 anonim ***** válasza:
87%
Jobb tisztázni mint találgatások között élni az életet...
2011. ápr. 4. 15:37
 25/66 anonim ***** válasza:
86%
Az is lehet, hogy a nő a haverja nője, és ők egy helyen dolgoznak, ezért elvitte. Ki tudja? Eddig még nem történt semmi nagyszabású/érdekes. Nem is kell, hogy történjen. Egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy ki volt a csaj, akivel láttad? (Ha érdekel.) A többi meg majd alakulgat. A reakciójából sokkal többet megtudsz majd, mint itt 100 válaszból.
2011. ápr. 4. 15:38
 26/66 anonim ***** válasza:
90%

Bocs, de a párodról van szó. Egyszerűen kérdezz rá. Az ember van olyan viszonyban a párjával, hogy bármit megbeszéljenek, nem? Erről szól egy kapcsolat.

Ha már azon gondolkozol, hogy meg merd-e kérdezni, ott már régen baj van.

2011. ápr. 4. 15:39
 27/66 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Így én is jártam egyszer, csak gyalog voltunk.

Én is megijedtem, megkérdeztem hol van, mondja megy a buszmegállóba.

A csaj ment vele, és tudtam, hogy hajt a páromra.

Utánuk mentem, és a csaj a következő sarkon befordult, párom pedig meg egyedül a megállóba.

Bevallom, akkor bennem is megállt egy pillanatra a szívem, amikor ezt láttam.

Szóval nyugi!

Finom kérdezz rá, aztán ha megvan a haver neve, őt is megkérdezheted, tényleg nála volt-e. Pl. nem hagyta-e ott az óráját kérdéssel :)

2011. ápr. 4. 15:40
 28/66 anonim ***** válasza:
84%

De most mit hazudott? Ha azt kérdezted volna meg, hogy ki van a kocsijában és azt mondja senki, akkor hazudott volna. Te azt kérdezted, hogy mit csinál, erre közölte, hogy egy haverjával találkozik. Már elnézést, de ha épp úton vagyok egy haveromhoz, és megkérdezik mit csinálok én sem azt mondom, hogy ülök az autóban és itt van velem xy hanem azt, hogy a Zvel találkozok.

Főleg, ha mondjuk egy 10 perces fuvarról van szó, hülye lesz elmondani, hogy aztán hetekig azt hallgassa, hogy biztos nőzik, biztos nőzik, még a kocsijába is beült.

Ne mérgezd meg a kapcsolatodat a gyikesek paranoiájával. Itt mindig mindenre az a válasz, hogy biztos megcsal, dobd ki, válj el, költözz el.

Én is kíváncsi lennék ki volt, meg is kérdezném, én írtam a hajfestőset. Nem úgy állnék hozzá, hogy ez biztos megcsal, csak puszta kíváncsiság, hogy az meg kicsoda. Ugyanúgy, ahogy akkor is érdekelne, ha pasi lenne. Biztos én vagyok ciki, mert megbízok a páromban és nem próbálom elkergetni azzal, hogy minden miatt megcsalást kiáltok.

2011. ápr. 4. 15:44
 29/66 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bírnám ki,hogy ne kérdezzek semmit.Sőt,én azt sem bírtam volna ki,hogy annyit várjak,míg ide beírom a kérdést.Kíváncsi lennék mit mondott a párod....
2011. ápr. 4. 15:45
 30/66 anonim ***** válasza:
37%
Ha hazaér kérdezd meg tőle, hogy milyen volt a haverjával. Ha elkezdi mondani, hogy jó volt..stb és egy szót sem szól a nőről, akkor egyértelmű, hogy nem csak kollégák. Én többször megfigyelném, munkából kifelé jövet. Gyerekesen hangzik, de legalább a saját szememmel látnám, ha van valami több annál, minthogy hazaviszi a munkatársát.
2011. ápr. 4. 15:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!