Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyek úgy mintha semmit nem...

Tegyek úgy mintha semmit nem láttam volna?

Figyelt kérdés
Kitaláltam, hogy meglepem a párom. Vártam rá a munkahelyén, de amikor végzett, akkor nem egyedül jött ki az épületből,hanem egy csinos, vörös hajú nővel. Zavaromban elbújtam...ne kérdezzétek miért, talán megijedtem. Próbáltam megnyugodni,hogy biztos csak kollégák, de a lány végül beszállt a párom autójába. Nem bírtam magammal és felhívtam, hogy mit csinál, azt mondta, hogy találkozik egy haverjával... arra számítottam, hogy azt mondja egy kolléganőjét viszi haza. Most itthon várok rá.. nem tudom mit tegyek... az egyik felem megbeszélné és tisztázná..a másik viszont nem beszélne róla.. Nem akarok vele szakítani.
2011. ápr. 4. 15:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%

Vakon megbízni valakiben addig lehet, amíg okot nem ad az ellenkezőjére. Itt viszont nem egyértelmű az ok. Ha hazafuvarozom kedvességből egy kolléganőmet, minden hátsó szándék nélkül, és a párom rákérdez, hogy éppen mit csinálok, akkor én sem mondom el neki, hogy éppen egy vörös csini ül a kocsimban, és megyünk haza hozzájuk. Ismerem a párom, és már attól beindul neki a féltékenység program, ha egy jó szót szólok egy nőről. Tehát a balhét elkerülendő inkább nem említem a dolgot, pedig szó sincs megcsalásról. Azt nem tudhatom, hogy ő kileste, hogy beszáll a nő a kocsimba, így jogos a felháborodása, mert nem tudja, miért szállt be az a nő, én pedig elhallgattam az esetet, mert nem akartam feszültséget.. paradox helyzet, mert az elhallgatásom miatt támadt a feszültség.

De ez még semmit sem bizonyít, és ennek felhánytorgatása olyan veszekedést szülhet, ami végül tényleg végzetes feszültséghez vezet, vagy elindítja a kapcsolatot a lejtőn. Vigyázni kell.

2011. ápr. 4. 16:10
 32/66 anonim ***** válasza:
40%
Attól mert homokba dugod a fejed nem lesz jobb. Kérdezz rá nyíltan és távozz emelt fővel. Mert a végén ő fog kidobni téged.
2011. ápr. 4. 16:24
 33/66 anonim ***** válasza:
Mindenképpen beszélned kell a pároddal!
2011. ápr. 4. 16:29
 34/66 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy gondolom, attól hogy egy nőt fuvarozott éppen, lehetett igaz a haverjához készülő sztori. Nem kell, hogy legyen köztük valami azért, mert elvigye pár saroknyit.

Oda kellett volna menned hozzá, és akkor már tisztában lennél a helyzettel..

Mellesleg szerintem ebből már mindenképpen hülyén fogsz kijönni, ha rákérdezel, ki volt az a nő. Ha bevallod, hogy láttad őket, és hogy ellenőrzésként hívtad fel.. Ha ártatlan, tuti elég rosszul fog esni neki. Ha bűnös, akkor meg valószínűleg tagadni fog, hiszen nem véletlenül titkolta..

Szerintem célravezető lehet az egyenes beszéd, de más módja is van az igazság kiderítésének. Simán kollégákról beszéletés, vagy egy látogatás a munkahelyén, találkozás a nővel.. aztán onnantól kezdve már faggathatod róla, hogy kiféle-miféle.

Én nem hinném, hogy megcsal, pedig elég gyanakvó természet vagyok, és az is hihető számomra, hogy azért nem említi meg, ha nőket fuvarozgat, hogy neked ne essen rosszul..

2011. ápr. 4. 16:30
 35/66 A kérdező kommentje:
Felhívtam a párom, rákérdeztem, hogy ki volt az a nő.. mert felhívott egy ismerősöm, aki látta őket együtt.. Azt mondta, hogy az ismerősöm nem látta jól...ő nem volt nővel. Én összepakoltam.. és elmegyek.. nagyon kivagyok borulva.. soha nem gondoltam volna, hogy egy nap alatt így felfordulhat az életem:(( most is sírok.. nem bírom..
2011. ápr. 4. 16:31
 36/66 anonim ***** válasza:
86%
figyi ha már minden veszett én utolsó csapásként biztos a pofájába vágnám az igazat...
2011. ápr. 4. 16:39
 37/66 anonim ***** válasza:
100%
Bátor döntés, de jó döntés. Engem sem tarthatna vissza senki és semmi. Kitartás és sok erőt kívánok!
2011. ápr. 4. 16:40
 38/66 anonim ***** válasza:
100%

szegénykém

bár se korodat nem irtad,se azt hogy együtt éltek-e vagy mennyi ideje vagytok együtt,de egyet ne felejts

sokkal jobb hogy most derül ki,mint ha már lenne 2 gyereketek,meg egy 20milliós lakáshiteletek

van még normális pasi...most nem olyat sikrült találna,majd legközelebb

2011. ápr. 4. 16:40
 39/66 anonim ***** válasza:
78%
de az lehet még megalázóbb lenne nekik ha megint elémennél a párodnak másnap és most odamennél hozzájuk és megkérdeznéd mi folyik itt gyöngyösön...
2011. ápr. 4. 16:41
 40/66 anonim ***** válasza:
100%
Ez kemény. Én is megvárnám, és kiverném a balhét.
2011. ápr. 4. 16:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!