Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyek úgy mintha semmit nem...

Tegyek úgy mintha semmit nem láttam volna?

Figyelt kérdés
Kitaláltam, hogy meglepem a párom. Vártam rá a munkahelyén, de amikor végzett, akkor nem egyedül jött ki az épületből,hanem egy csinos, vörös hajú nővel. Zavaromban elbújtam...ne kérdezzétek miért, talán megijedtem. Próbáltam megnyugodni,hogy biztos csak kollégák, de a lány végül beszállt a párom autójába. Nem bírtam magammal és felhívtam, hogy mit csinál, azt mondta, hogy találkozik egy haverjával... arra számítottam, hogy azt mondja egy kolléganőjét viszi haza. Most itthon várok rá.. nem tudom mit tegyek... az egyik felem megbeszélné és tisztázná..a másik viszont nem beszélne róla.. Nem akarok vele szakítani.
2011. ápr. 4. 15:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
100%

Ohh, ez szomorú..:(

Ezek szerint igaz lehet a megérzésed, és haver helyett akár a nővel is töltheti azt az időt..

Most biztos nagyon rosszul érzed magad, de kitartás! Ha valóban megcsal, akkor nincs mit sajnálkoznod rajta! Ő nem az az ember, akit ismerni véltél.. Csak egy álomképet vesztettél el. Magáért az emberért nem kár!

Szerintem menj, és ne keresd többet. Ha tisztázni akarná magát, meg fogja találni a módját!

2011. ápr. 4. 16:44
 42/66 anonim ***** válasza:
100%

Jaj aranyosom, hát nagyon sajnálom, hogy így alakult:S Ez rossz hír. De ha képes más nőkkel enyelegni, akkor ő egyértelműen nem az a férfi aki hozzád való, akit egy nő keres magának. Ezerszer jobbat is találhatsz nála!! Találkozz a barátnőiddel, barátaiddal, szervezz minél több programot, igyekezz nem rá gondolni... Kitartás:)

Egyszer elmúlik ez az érzés, ne aggódj.

2011. ápr. 4. 17:50
 43/66 anonim ***** válasza:
49%
Ne haragudj, de nem lehet, hogy azért nem láthatták nővel (feltételezve, hogy igazat mond), mert az első buszmegállónál kirakta a hölgyet? Nem védeni akarom, csak ez is egy lehetőség a csomagolás előtt...
2011. ápr. 4. 18:34
 44/66 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy.

Én 1x hasonlóképp jártam, bár az szerencsére még három hónapos kapcsolat sem volt, együtt sem éltünk. feljött hozzám, megvacsorázott, hanyatt vágta magát a kanapén, bámulta a tévét és a lehető legnyugodtabban, legváratlanabbul kérdeztem. Vörös lett, hebegett habogott.. aztán meg elküldtem.

ez egy éve volt, kb 3 havonta jelentkezik, hogy beszélni szeretne velem.

Én megkönnyebbültem, bár én egyáltalán nem szerettem azt a pasit.

Fel a fejjel! Nem érdemel meg Téged, ha ez tényleg igaz!

2011. ápr. 4. 18:57
 45/66 anonim ***** válasza:
jajj szegénykém!!! bátor vagy!! pakolj össze és menj el ! :( sajnálak! jó rohadt szemét ez a pasi!!
2011. ápr. 4. 19:00
 46/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok mit írni, csak várom hátha visszajössz és írsz valamit.

Milyen hangnemben mondta? Lehet, hogy ennyire nem volt fontos a csaj, tényleg csak eldobta a buszmegállóig... vagy ne legyek naiv?

Minden esetre remélem, hogy nem az van, amit gondolsz.

2011. ápr. 4. 19:47
 47/66 anonim ***** válasza:
88%

ha közösen bérelt lakás (és tudod egyedül fizetni a továbbiakban),vagy közös lakás,akkor nehogy te csomagolj

vagyis te csomagolj,de az ő cuccait...

kullogjon csak ő szépen

2011. ápr. 4. 20:03
 48/66 anonim ***** válasza:
Legalább mondd a szemébe, hogy te voltál az, aki egy nővel látta. Jobban fogod érezni magad.
2011. ápr. 4. 21:16
 49/66 anonim ***** válasza:
75%
"Kérj bocsánatot azért, mert azt hazudtad, hogy nem voltál nővel, és én cserébe bocsánatot kérek azért, hogy azt hazudtam, hogy egy ismerősöm volt az aki látta. Ha bocsánatot kértünk egymástól, én hálás leszek az égnek, hogy a szemem nem csalt, és így idejében megszabadulok valakitől, aki átvert engem, Te pedig hálás lehetsz az égnek, hogy a szemed nem csal, mert valóban összepakoltam helyetted a cuccaid."
2011. ápr. 4. 22:01
 50/66 anonim ***** válasza:
Nagyon jó az utolsó.
2011. ápr. 4. 22:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!