A barátnőm vagy a feleségem válasszam?
nálunk anya megcsalta a nevelőapámat... négyen vagyunk testvérek, csak mi két nagyobbik tudtuk, ám valahogy a következő gyerek is megtudta, és kirobbant a botrány...
fel akarta magát kötni egy szögre, ami kb a nyaka szintjében volt a falba verve... örjöngött, dühöngött... de nem tette meg.. anyám már elvált tőle, és a szeretőjénél él azóta....
Válj el nyugodtan. Önpusztítást úgy sem tesznek meg...túl bárgyúak ahhoz
Mindenkinek köszönöm, aki írt.
Szerintem ma este beszélek az asszonnyal.
Az elmúlt egy év szörnyű volt..a feleségem mintha homokba dugta volna a fejét, az sem zavarta, amikor hétvégére eltűntem, csakhogy semmiképp ne hagyjam el... Alapvetően önbizalomhiányban szenved és szerintem azt gondolja, hogy nem talál majd magának férfit..
Tudom, hogy a szerelem nem tart örökké, de muszáj, hogy helyette szeretet alakuljon ki.. nálunk nem ez történt.. Örökösen féltékenykedett, hisztizett, szó szerint tányért tört...pedig akkor még nem volt rá oka. Nem magamat akarom mosdatni, de próbálok felkészülni egy nagy változásra..és az érvek-ellenérvek felsorakoztatására...
A barátnőt. Nekem másfél éve van (már csak volt) nős férfival kapcsolatom. A nőnek is van barátja, de a gyerekek miatt - persze ott vannak gyerekek - egyik sem mozdul.
A másfél év után oda fajult a dolog, hogy a férj pszichológushoz jár. Teljesen összeomlott.
Nem működő házasságot nem szabad erőltetni, mert abban mindenki sérül.
"Most boldog végre velem, pedig másodszor is válás lett."
Elváltatok és azóta boldogan éltek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!