Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lelepleznél egy viszonylag...

Lelepleznél egy viszonylag ismert pasit? (Sportoló)

Figyelt kérdés
Mindent elmondanék a dolgairól és megjelenne egy cikk. Csak az igazat mondanám. Mindenképpen meg fog jelenni a cikk a titkos kapcsolatunkról. Vagy az újság magától irja meg, vagy én mondom el. Csak az a baj hogy én időközben megszerettem őt.
2011. ápr. 4. 01:16
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
31%
ha vki majd olvassa a cikket, akkor mondja már meg h melyik újság, kezd érdekelni :)
2011. ápr. 4. 11:16
 32/50 anonim ***** válasza:
7%
engem is sajnos az edzöm elcsábitott de ő nem híres. és még mindig nem tudtam feldolgozni hogy neki adtam 14 évesen a szüzességem
2011. ápr. 4. 11:47
 33/50 anonim ***** válasza:
26%

egyre jobban utálom a férfiakat :( és egyre jobban aggódok a tinikért :( 15 évvel ezelőtt ezt nem nagyon merték megtenni sem edzők, sem tanárok. úgy meghurcolták volna őket, hogy soha többet fiatal közelébe sem mehettek volna! ma meg ez már valamiféle divat!

hányok tőle.

2011. ápr. 4. 11:52
 34/50 anonim ***** válasza:
74%

tisztázzuk: 14 felett azzal fekszik le mindenki, akivel akar.

az edző szemét módon visszaél az őt övező rajongással.

ha neked elbírja a gyomrod, h ezt kiteregesd, akkor csináld. de szerintem számíts rá, hogy ez vissza fog ütni, és búcsút mondhatsz ennek a "barátságnak".

azt még hozzátenném, hogy az összes ilyen nyavajás pletykalapot szánalmasnak tartom. és azokat sem nézem többre, akik olvassák.

2011. ápr. 4. 12:01
 35/50 anonim ***** válasza:
23%
A kislányokért szerintem megérné.
2011. ápr. 4. 12:25
 36/50 anonim ***** válasza:
82%

Nem.

Az újság oldja meg magának a dolgot, majd kitereget neki valamelyik elcsábított kislány.

Akiket baromira nem sajnálok. Pont 14 voltam, amikor velem is kezdett az edzőm, de persze anyám észrevette már akkor, amikor én még nem. Hogy tovább maradtam vagy hogy megkért, hogy külön menjek be edzés előtt, vagy hogy még haza is kísért.

Anya akkor lement és kicsapta a balhét, onnantól abbamaradt a dolog. De szerintem ha nem veszi észre, akkor sem lett volna semmi, mert nem úgy neveltek.

Aki kellően erős értékrendet kapott otthon, azt nem csábítják így el.

A másik dolog, ami miatt nem teregetnék ki semmit: te azt mondasz, amit akarsz, ők úgyis azt írják meg, amit akarnak. Különböző okok miatt nyilatkoztam már néhányszor újságban, többször volt, hogy úgy kiforgatták a szavaim, hogy a leközölt cikk gyakorlatilag az ellenkezőjét jelentette annak, amit mondtam.

Egy ilyen témában, amit ráadásul gondolom, valamelyik pletykalap teregetne ki, biztosan nem nyilatkoznék. Tipikus ilyenkor, hogy az újság megírja, amit akar, te meg eszed a kefét, hogy nem is ezt modntad, de nincs lehetőséged kijavítani.

2011. ápr. 4. 12:58
 37/50 anonim ***** válasza:
70%
Én kussolnék. Miért? Mert mint itt többen is irták,ha nem akarok lefeküdni valakivel, akkor nem fogok. Max megerőszakolni tud, de itt arról még nem szóltál. (Gondolom, most majd fogsz.) Szerintem azért vagytok olyan jó barátok, mert te is egy hernyó vagy kérdező, meg az a pasi is. De ettól függetlenül nem nyilatkoznék semmilyen ujságnak sem azért, hogy egyszer láthassam nyomtatásban a nevem. Mert gondolom erről szól a dolog, és nem a kis ribik védelméről, amit mellesleg egy firkálmánytól nem kapnának meg.
2011. ápr. 4. 13:17
 38/50 anonim ***** válasza:
91%

"De szerintem ha nem veszi észre, akkor sem lett volna semmi, mert nem úgy neveltek."

Kulcsmondat: Mert NEM ÚGY NEVELTEK. Aki megkapja a megfelelő nevelést, azt nem lehet semmilyen módon rávenni a szexre, ha azt nem teljesen komolyan gondolja, vagy nem akarja igazán. Aki belemegy, az igenis akarja, nem pedig elcsábította a gonosz bácsi. Tehát ne sajnáljuk ezeket a "kislányokat", mert többségük halálpontosan tudja, hogy mit akar és mit vállal, aztán álkönnyeket hullatva tálal ki és talál ki dolgokat(pl hogy ő nem is akarta), ha már nem az ő ízlése szerint mennek a dolgok.

2011. ápr. 4. 14:30
 39/50 anonim ***** válasza:
38%

ma 02:56-nak

TANULJ MEG OLVASNI!

"Az együttléthez két ember kell! Ha a lányok belemennek a dologba, akkor ez van.

Egy férfire sok mindent lehet mondani, de HA NEM erőszakkal történik akkor a lány is "hibás"."

2011. ápr. 4. 20:02
 40/50 anonim ***** válasza:
9%

"Kiskorú veszélyeztetése:

A kiskorú veszélyeztetése a kiskorú testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését veszélyeztető magatartásokat öleli föl. E magatartási körből bizonyos cselekményeket - súlyosságuk folytán - kiemel és önálló esetként súlyosabban büntet a törvény. A cselekmények jellegétől függően alakul az elkövetői kör is.

A bűncselekmény első alakzata

Kiskorú veszélyeztetését valósítja meg az a kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy, aki e feladatából folyó kötelességét súlyosan megszegi és ezzel a kiskorú testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését veszélyezteti §.

A bűncselekmény elkövetési magatartása

A bűncselekmény elkövetési magatartása a nevelésre, felügyeletre vagy gondozásra vonatkozó kötelezettségek súlyos megszegése.

A nevelés a kiskorú testi, értelmi és erkölcsi fejlődésére irányuló pedagógiai tevékenység. A felügyelet a kiskorú életének, tevékenységének rendszeres figyelemmel kísérése, ellenőrzése. A gondozás a kiskorú szükségleteinek - elsősorban a fizikai, testi szükségleteknek - a kielégítését, feltételeinek biztosítását jelenti.

Így a nevelés körébe tartozik a gyermekekkel való szellemi foglalkozás, tanulás. A felügyelet körébe a gyermekek szabadidejének ellenőrzése, míg a gondozás körébe ruházattal és élelemmel való ellátásuk.

Ezeket a kötelezettségeket elsősorban a családi jog határozza meg, azonban egyéb jogszabályok mellett (például pedagógusok, óvónők esetén) az erkölcsi, etikai normák és az adott közösség szokásai is irányadóak. "

"A bűncselekmény sértettje

A megrontás sértettje a 14. illetve 18. életévét még be nem töltött személy."

"Minősítő körülmény: az elkövető és a sértett speciális viszonya

Akkor is súlyosabban minősül a magatartás §, ha a cselekmény az elkövető nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló sértett sérelmére történik. (A gyógykezelés fogalma a gyógyító eljáráson túl a későbbi felépülést segítő ápolást is magában foglalja.) Ebben az esetben a törvény azt a speciális alá-fölérendeltségi viszonyt illetve függőségi helyzetet értékeli súlyosító feltételként, amely az ilyen személyek közötti kapcsolat során általában fennáll. Ez a viszony eredhet jogszabályból, az adott foglalkozási tevékenységből vagy egyéb családjogi vonatkozásokból. "

"A közösülésre és fajtalanságra rábírás és a rábírni törekvés

A törvény értelmében nem csak a közösülés vagy fajtalankodás, hanem azon túl az arra való rábírás is - hogy a sértett vele vagy mással közösüljön vagy fajtalankodjék - üldözendő. A cselekmény kísérlete gyakorlatilag kizárt, hiszen az is büntetendő, ha az elkövetővel § vagy annak rábeszélésére mással § közösül vagy fajtalankodik a sértett, csakúgy, mintha ez a rábírás eredménytelen maradna . Abban az esetben, ha a sértett az elkövető rábeszélésének eredményeként sem hajlandó akár az elkövetővel, akár mással közösülni vagy fajtalankodni, az eredménytelen felhívással is megvalósul a tényállás. "

(35/L)

2011. ápr. 5. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!