Lelepleznél egy viszonylag ismert pasit? (Sportoló)
"""Ha Magadtol nem erted, mi avval a baj, hogy egy nős edzo a hő férj látszatát fenntartva a 16 eves lanyokat behalozza es atveri, s őket hallgatasra kenyszeriti, akkor legyen eleg annyi, hogy a torveny szerint ez buncselekmeny.
(35/L)"""
--- sztem te vagy eltévedve mert én sem értem, hol lenne itt bűncselekmény, pedig ismerem a Btk-t
Olyan nincs, hogy ha nem te teregeted ki a szennyest, akkor az újság fogja. Itt annyit kellene tenni, hogy ha az újság megkérdez téged, akkor elhajtod őket a qrva anyjukba, mert a lojalitás a barátok felé az szent, legalábbis egy férfinak. Mondjuk ezért nincsen szerintem férfi-női barátság, mert a nők nem lojálisak, érzelmi alapon döntenek. Ha kitálalsz, akkor egy undorító ember vagy. És nem, nem követ el bűncselekményt, amíg a lány nem 14 évnél fiatalabb, és beleegyezéssel történt a dolog. Az pedig külön vicces, hogy az edző az első nekik.. A mai kis qrváknak 16 évesen az edző mondjuk a 10. lenne minimum, mert aki nem egy koszos ri.banc, azt nem lehet megdönteni csak úgy. Erről ennyit.
Nem kell féltékenykedni.
Amit eddig minden válaszoló khagyott, hogy utána az illetö ELLLENED indithat pert rágalmazásért és hitelrontásért, amit nagy valószinüséggel meg is nyer - te meg levesztesz egy baratot (aki ezzel viszont igen csak jól jár, mert akinek ilyen barátja van, mint te, annak nincs szüksége ellenségekre!!), ezen kivül elveszted a pert is, és igen szépen fizethetsz kártéritést.
Az újságiró ezzel, hogy mindenképpen megirja a cikket, csak téged akar átverni, mert ahhoz, hogy irjanak valamit kell egy forrás is. Eddig csak pletykákat hallottak - ha egyáltalán hallottak már valamit - és te lennél a "hiteles hirforás", aki utána az egészért megfizet erkölcsileg is, meg pénzben is.
Az a baj, hogy egy 14-16 éves lány még naiv.
Egy érettebb, idősebb férfi,különösen, hogy közismert is simán, egyszerűen meg tudja dönteni őket. Ami nagy genyóság!!!! Sok olyan cikk jelenik meg, ahol a hír forrása titok marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!