Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lelepleznél egy viszonylag...

Lelepleznél egy viszonylag ismert pasit? (Sportoló)

Figyelt kérdés
Mindent elmondanék a dolgairól és megjelenne egy cikk. Csak az igazat mondanám. Mindenképpen meg fog jelenni a cikk a titkos kapcsolatunkról. Vagy az újság magától irja meg, vagy én mondom el. Csak az a baj hogy én időközben megszerettem őt.
2011. ápr. 4. 01:16
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
86%
Ha arra gondolsz, hogy az elcsábítja szexel velük egyet és ennyi a bűncselekmény, akkor meg krva gyorsan kell még vagy 10x ennyi börtön, mert ezt nagyon sok fiú-srác-férfi csinálja ám.
2011. ápr. 4. 03:08
 22/50 anonim ***** válasza:
90%
figyelj ide, nekem egy nagyon ismert sportolóval van "melegebb" viszonyom, de mindkettőnknek bnője van, éljük a hetero életünket, nekem az életben nem jutna eszembe faldni őt egy jó cikkért :( szal szemétségnek tartom, igen !!! ha pedig megszeretted, akkor ne teregesd ki!
2011. ápr. 4. 03:52
 23/50 anonim ***** válasza:
92%

"""Ha Magadtol nem erted, mi avval a baj, hogy egy nős edzo a hő férj látszatát fenntartva a 16 eves lanyokat behalozza es atveri, s őket hallgatasra kenyszeriti, akkor legyen eleg annyi, hogy a torveny szerint ez buncselekmeny.

(35/L)"""

--- sztem te vagy eltévedve mert én sem értem, hol lenne itt bűncselekmény, pedig ismerem a Btk-t

2011. ápr. 4. 04:40
 24/50 anonim ***** válasza:
68%
ekkora egy szánalmas ribancot, mint te......
2011. ápr. 4. 05:08
 25/50 anonim ***** válasza:
72%

Olyan nincs, hogy ha nem te teregeted ki a szennyest, akkor az újság fogja. Itt annyit kellene tenni, hogy ha az újság megkérdez téged, akkor elhajtod őket a qrva anyjukba, mert a lojalitás a barátok felé az szent, legalábbis egy férfinak. Mondjuk ezért nincsen szerintem férfi-női barátság, mert a nők nem lojálisak, érzelmi alapon döntenek. Ha kitálalsz, akkor egy undorító ember vagy. És nem, nem követ el bűncselekményt, amíg a lány nem 14 évnél fiatalabb, és beleegyezéssel történt a dolog. Az pedig külön vicces, hogy az edző az első nekik.. A mai kis qrváknak 16 évesen az edző mondjuk a 10. lenne minimum, mert aki nem egy koszos ri.banc, azt nem lehet megdönteni csak úgy. Erről ennyit.

Nem kell féltékenykedni.

2011. ápr. 4. 06:50
 26/50 anonim ***** válasza:
68%
06:50-esnek teljesen igaza van .... és mindent össze is foglal
2011. ápr. 4. 07:15
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
ajajjjj, és pedig mennyi de mennyi edző-sportoló kapcsolat van, te jó isten ....
2011. ápr. 4. 07:56
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

Amit eddig minden válaszoló khagyott, hogy utána az illetö ELLLENED indithat pert rágalmazásért és hitelrontásért, amit nagy valószinüséggel meg is nyer - te meg levesztesz egy baratot (aki ezzel viszont igen csak jól jár, mert akinek ilyen barátja van, mint te, annak nincs szüksége ellenségekre!!), ezen kivül elveszted a pert is, és igen szépen fizethetsz kártéritést.

Az újságiró ezzel, hogy mindenképpen megirja a cikket, csak téged akar átverni, mert ahhoz, hogy irjanak valamit kell egy forrás is. Eddig csak pletykákat hallottak - ha egyáltalán hallottak már valamit - és te lennél a "hiteles hirforás", aki utána az egészért megfizet erkölcsileg is, meg pénzben is.

2011. ápr. 4. 07:57
 29/50 anonim ***** válasza:
89%
Mennyit iger az ujsag a cikkert Neked? Ha ennyire bant hogy mit csinal, akkor miert irod, hogy nem rossz ember, szzereted? Valami nem jol adodik ossze irasodbol.
2011. ápr. 4. 08:29
 30/50 anonim válasza:
39%

Az a baj, hogy egy 14-16 éves lány még naiv.

Egy érettebb, idősebb férfi,különösen, hogy közismert is simán, egyszerűen meg tudja dönteni őket. Ami nagy genyóság!!!! Sok olyan cikk jelenik meg, ahol a hír forrása titok marad.

2011. ápr. 4. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!