Lelepleznél egy viszonylag ismert pasit? (Sportoló)
Időközben megszerettem őt ...
Nekem ez símán féltékenységből eredő bosszúállásnak tűnik. Erről van szó ?
Mert egyébként miért tennéd ezt vele ? Mi jó származik belőle ? Jó summát kapsz érte ? Hm.. azért már lehet, hogy megéri gondolod ugye ? Akkor viszont ki is a rossz ember ?
Ha kiskorúakat ront meg, akkor sem az újságoknak kell kiteregetni, hanem rendőrt hívni gondolnám.
Az együttléthez két ember kell! Ha a lányok belemennek a dologba, akkor ez van.
Egy férfire sok mindent lehet mondani, de ha nem erőszakkal történik akkor a lány is "hibás".
Hogyha már a "gyerekek" megóvásáról van szó, meg egy ilyen-olyan pasiról...
Miért is szereted? Miért tartasz egy ilyen embert barátnak? És akkor miért is jelenik meg az a cikk?
Én leleplezném, mert - ellentetben sok itt megszolaloval - nem csak vele, de az aldozataival is egyutt érzek, és mindent megtennék azért, hogy masnak ne árthasson, masnak ne vesszenek el évek az életébol arra, hogy tudomast szerezzen arrol, hogy ki is ez az alak az álvca mogott.
A bunozoket is ezert vonjak felelossegre.
A feleseget is erinti a dolog.
Tehat aki ezt irta: "Az, hogy f_lre kef_l krvára a magánügye,", annak azt mondom, hogy krvara nem a maganugye, mert a felesegeit és a mar behalozott faitalokat, és a még leendo behalozandokat is erinti. Hovatovabb maganeletenek resze mar a topicnyito is, tehat mar az ő ugye is!
Nem biztos, hogy a sajtoban kell megszelloztetni, elég az erintettek kozott, de ha hallgat, akkor az bűnpártolás.
Nem tudom, hany eves fiatal lanyokrol van szo, de ha 18 alatt, akkor buncselekmeny, amit sulyosbit, hogy mint edzojuk kerul veluk kapcsolatba.
(35/L)
A 01:51-esnek:
"Az együttléthez két ember kell! Ha a lányok belemennek a dologba, akkor ez van.
Egy férfire sok mindent lehet mondani, de ha nem erőszakkal történik akkor a lány is "hibás"."
Ne haragudj, de agyilag es erzelmileg is el vagy tevedve. Ha Magadtol nem erted, mi avval a baj, hogy egy nős edzo a hő férj látszatát fenntartva a 16 eves lanyokat behalozza es atveri, s őket hallgatasra kenyszeriti, akkor legyen eleg annyi, hogy a torveny szerint ez buncselekmeny.
(35/L)
"Ne haragudj, de agyilag es erzelmileg is el vagy tevedve. Ha Magadtol nem erted, mi avval a baj, hogy egy nős edzo a hő férj látszatát fenntartva a 16 eves lanyokat behalozza es atveri, s őket hallgatasra kenyszeriti, akkor legyen eleg annyi, hogy a torveny szerint ez buncselekmeny"
Mi is a bűncselekmény rajta? A házasságtörés nem bűncselekmény. A 16éves, ha úgy gondolja, akár egy 90évessel is szexelhet, az sem bűncselekmény. Ahogy elmúlt 16 azzal fekszik le akivel akar. Akkor az bűncselekmény, hogy "ne mondd el a feleségemnek?" Az sem az. Akkor mégis mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!