Lelepleznél egy viszonylag ismert pasit? (Sportoló)
Elég kevés az infó.. Te mint micsoda ismerted meg?
Ő rossz ember, és ezt akarod kiteregetni? Vagy csak simán a magánügyeit akarod kitálalni?
Ha gyanús ügyletei vannak, én nem akarnék vele bizalmasabb kapcsolatba kerülni - de azért nem jelentetném meg az újságokban sem. Ha pedig az életében akarnak vájkálni, akkor főleg nem mondanék semmit, és talán figyelmeztetném őt is a veszélyre..
Soha nem szoktam mások háta mögött munkálkodni.
Hűha!
Ilyen alapon a pasik nagy részét elő lehetne venni!
Vannak ilyen pasik és őket alaposan el kell kerülni, megváltoztatni nem lehet őket.
Amennyiben a lányok kiskorúak mehet a feljelentés, ha nem hát akkor magukra vessenek. Én is jártam a "rossz" pasival!
Az élet már csak ilyen.
Ha mégis az újság mellett döntesz, a te életedet is kiteregetik, te is megjárhatod vele!
Gondolkozz mielőtt bármit tennél!
Az, hogy félre kefél krvára a magánügye, ha szereted akkor főleg fogd be a szádat te is. A felesége miatt is, vagy te mit szólnál, a pasid barátja lenyilatkozná az újságnak, hogy amúgy félrekefél?
A félreértések elkerülése végett meg, a lányok 14éves kortól azzal kefélnek akivel akarnak, nem lehet feljelenteni. BTK-t ajánlom olvasgatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!