Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen pasiról? Csak nekem fura? 25/N

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, de úgy igazán komolyan 2 éve. Ő 40 éves, saját cége van, jól keres. Sok nő ráment a pénzére ezért nem is bízott meg senkiben. Bennem megbíziik mivel ismeri a szüleimet , engem és tudja hogy dolgozom és a szüleim se szegények. Szóval nem a pénzére megyek. Az elejétől kezdve azt mondta, hogy ő többet nem költ nőre mert úgy is csak kihasználják.Ez az elején nem is zavart, megtudok éé venni magamnak mindent. Azt hittem ha megismer más lesz. Már ennyi idő eltelt de semmi változás. Magára sok pénz költ de rám semmit. Én mindig veszek neki dolgokat, szülinapra, ünnepre ajándékot neki. Ő soha nem vesz nekem semmit. Még egy szál virágot se. Max mehív étterembe vagy sörörzni, de általában egyszer én , egyszer ő fizet. Msot már kezd betelni a pohár. Ha átjön hozzám megeszi az összes kaját stb.. persze én szívesen adom neki, de.... Ő jobban áll azért anyagilag de mindent velem fizetett. Januárban volt a szülinapja. meghívtam étterembe, koncertre és vettem egy apróságot neki. Nekem 2 hete volt. Hozott egy kis csokor virágott meg egy bort. Egy kulcstartónak vagy egy plüssfigurának is jobban örültem volna mint egy bornak. Persze ő itta meg mivel én nem szeretem a vörösbort. (ezt ő is tudja).. Nem vagyok anyagias , de szerintem ez túlzás! Szerintetek?
2011. ápr. 3. 23:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
94%

Ez a viselkedés első pár hónapban elmegy,nem tovább.

Mi is úgy jöttünk össze párommal (igaz mindketten huszonévesek voltunk),hogy első randin kerek-perec megmondta,hogy ő nőre nem költ,az exbarátnő épp eléggé lehuzta anyagilag,többet nem hagyja...

Nem igazán érdekelt,hisz azért dolgoztam már akkor is egyetem mellett,hogy még anyáméknak se kelljen pénzt adnia.

Igy egyszer ő fizetett,egyszer én.

A szülinapom 2 hónappal később volt,tartotta magát ahhoz hogy nem költ rám...de olyan szülinapi bulit hozott össze,hogy azóta se múlta felül egyikse...

Többet ért mint egy plüss akármi vagy egy parfüm.

Utána is még vagy fél évig tartotta magát ahhoz hogy nem költ,DE SOSEM ZABÁLTA FEL A KAJÁM,SOSEM FIZETTETE VELEM A DOLGAIT...bár mindig nálam voltunk,nálam vacsizott,de mindig együtt vásároltunk be a vacsihoz,és nagyjából a rá eső részt fizette szépen.

És egy tábla csokit nem vett költésnek:)

(Aztán kb másfél évnél mikor felajánlottam h költözzön hozzám,és nem kell még rezsibe se fizetnie,onnantól gyakorlatilag nincs nézve hogy ki mit fizet,közös minden)

Amit kipróbálhatsz ha nem akarod rögtön kidobni:

Ne fizess semmit,magadnak igen,de neki semmit.

Kaja ne legyen otthon vagy mindig te menj nála.

Mindig csak annyi pénz legyen nálad,ami épp a te dolgodra kell (van bankkártyája,keressen csak automatát ha sörözni támad kedve pénz nélkül)

De inkább keress egy korban jobban hozzád illő férfit

2011. ápr. 4. 07:21
 62/66 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Őszintén sajnállak! Bár én mi fiatalabban vagyunk de majdnem ugyanez a helyzet. Bár én jóval kevesebbet engedhetek meg magamnak sose a pénzére mentem. Közösen fizettünk mindent stb, viszont 5 év után sem változott a helyzet:S

Borzalmasan rosszul esett amikor nála voltam és több üdítő volt náluk melyekből csak 1 volt kinyitva. Mivel úgy tanítottak a szüleim, úgyis a felbontottból kértem volna de ő külön megjegyezte, hogy a szőlőléből igyak mert az van felbontva. Ha hazavitt autóval folyamatosan arról panaszkodott milyen messze lakok tőle és drága a benzin.

Én szülinapjára drága ajándékokat vettem (nem azért mert a pénz számít, de beleszerettem abba a valamibe és nem tudott lebeszélni az ára sem) ő pedig egy 1000 forintos kínai kendőt vágott hozzám.

Borzalmasan idegesít, nem bírom már elviselni, hogy ennyire sóher ráadásul velem és már igazán tisztában lehetne vele, hogy szeretem és önzetlen vagyok vele. Sajnos többek között éppen ezért kezdek belőle kiszeretni. Ez az örökös anyagiasság borzalmas:( Sokszor még amikor közösen fizetünk valamit megjegyzi, hogy a borravalót is adjam oda.

Próbáljátok megbeszélni, érdemleges tanácsot nem tudok adni:( De tudd, nem vagy egyedül és kitartás!

L/19

2011. ápr. 4. 13:37
 63/66 anonim ***** válasza:
100%
vágj vissza neki az ő fegyverével, kezd el úgy viselkedni ahogy ő: nem fizetsz neki semmit, nem veszel neki semmit, csak magadnak, mert nem akarod " hogy a pénzről szóljon a kapcsolatotok". hátha leesik neki, ha meg nem, akkor szakíts vele.
2011. ápr. 4. 20:52
 64/66 anonim ***** válasza:
100%

És mi lenne ha a születésnapjára meglepnéd egy sminkkészlettel, rúzzsal szájfénnyel, alapozóval...stb???

Csak úgy poénból....elvégre ő úgysem fogja használni alapon, ahogy ő tette veled a borral... azért kíváncsi lennék az arcára, mikor bontja ki és meglátja... :)

2011. ápr. 5. 07:50
 65/66 anonim válasza:

kedves előttem író:)

Ez nagyon tetszett:D ez jó öltet:)

Nem olvastam el minden kommentet, de azt tudom mondani, hogy szerintem két eset lehetséges:

a) pszicho: azonosulás (lásd Freud) a lehúzós hölgyekkel, és projektálja a saját személyét rád (a lehúzott), persze ez nem biztos, hogy teljesen tudatos

b) smucig:D

ha igazán szereted semmi se számít, de ha egy meg kell magadtól néha kérdezned, hogy miért is szeretem, akkor gondolkozz, hogy vajon ő e a nagy ő.

És hogy ő mennyire szeret téged...

Az ajándékozós tényleg jó ötlet, mert csak lehet, hogy nem látja a fától az M6-ost:D

Ha nem kapcsol, akkor egy jó kis beszélgetést javaslok, de előtte kérlek fusd át az erőszak mentes kommunikációt vagy a Gordon-módszert (kommunikációs modellt). Én ezt tenném, ezért csak javaslat, be nem tartása jogi következménnyel nem jár:D

2011. ápr. 6. 15:35
 66/66 anonim ***** válasza:
Na találtál olyat aki megbecsül?
2012. okt. 6. 01:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!