Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen pasiról? Csak nekem fura? 25/N

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, de úgy igazán komolyan 2 éve. Ő 40 éves, saját cége van, jól keres. Sok nő ráment a pénzére ezért nem is bízott meg senkiben. Bennem megbíziik mivel ismeri a szüleimet , engem és tudja hogy dolgozom és a szüleim se szegények. Szóval nem a pénzére megyek. Az elejétől kezdve azt mondta, hogy ő többet nem költ nőre mert úgy is csak kihasználják.Ez az elején nem is zavart, megtudok éé venni magamnak mindent. Azt hittem ha megismer más lesz. Már ennyi idő eltelt de semmi változás. Magára sok pénz költ de rám semmit. Én mindig veszek neki dolgokat, szülinapra, ünnepre ajándékot neki. Ő soha nem vesz nekem semmit. Még egy szál virágot se. Max mehív étterembe vagy sörörzni, de általában egyszer én , egyszer ő fizet. Msot már kezd betelni a pohár. Ha átjön hozzám megeszi az összes kaját stb.. persze én szívesen adom neki, de.... Ő jobban áll azért anyagilag de mindent velem fizetett. Januárban volt a szülinapja. meghívtam étterembe, koncertre és vettem egy apróságot neki. Nekem 2 hete volt. Hozott egy kis csokor virágott meg egy bort. Egy kulcstartónak vagy egy plüssfigurának is jobban örültem volna mint egy bornak. Persze ő itta meg mivel én nem szeretem a vörösbort. (ezt ő is tudja).. Nem vagyok anyagias , de szerintem ez túlzás! Szerintetek?
2011. ápr. 3. 23:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
90%

23:56

Hát így már kicsit más, főleg hogy hozzácsaptad, hogy a barátaival meccsezett. Még pár válasz és lehet, hogy azt fogom írni, hogy hagyd a francba, nem éri meg?!

2011. ápr. 4. 00:02
 12/66 anonim ***** válasza:
23:58 is jót mond.
2011. ápr. 4. 00:03
 13/66 A kérdező kommentje:
Hát egyre jobban úgy érzem hogy nem szeret... Ha v alakit nem is érdekel az ajándék stb akkor se szokott így viselkedni. Kért hogy vegyek neki valamit egy műszaki üzletbe majd kifizeti. Nagy nehezen kifizette de aznap a barátaival való sörörzés számláját én fizettem mert nála már nem volt 10.000.Ha van otthon egy szelet süti akkor ő kérdezés nélkül megeszi. Én vagy neki adom vagy félbe vágom. Régen a testvéremmel is mindet elfeleztünk. Igy tanították nekünk otthon. Apró dolgok de szerintem ez is fontos.
2011. ápr. 4. 00:05
 14/66 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez egy gyökér. Én ott hagynám. Van nekem is saját pénzem, de hogy hihetném el egy férfiról, hogy számíthatok rá, meg jóban rosszban és így tovább, mikor egy tiniszerelemben is több pénzt költ a fiú a barátnőjére. Nem is az a lényeg hogy gyerünk költekezzél, hanem ez a hozzáállás.
2011. ápr. 4. 00:06
 15/66 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem meg pont az ilyen apró dolgok jellemzik igazán az embert.
2011. ápr. 4. 00:08
 16/66 anonim ***** válasza:
71%

Ez nagyon durva! Ezt ugy lehet kikuszobolni, de inkabb csak megelozni lehet, hogy nem adsz neki, illetve amikor ki akarja provokalni, hogy adj neki, akkor huzz hatarokat. Ezt ugy ertem, hogy pl. nekem is votl nalam sokkal jobban szituált "udvarlom", aki egy kolara sem volt hajlando meghivni, ellenben udvarlaskent megmondta, hoyg orulne, ha en vendegul latnam ot ebedre, vagy teara, vagy iylesmi. Ilyenkor egeszen egyszeruen meg kell mondnai, hoyg ne haragudj, de szamomra a randi arrol szol hogy egyutt vagyunk, es nekem nincsen kedvem egy napot dolgozni, hogy vendegseget rendezzek ahelyett, hogy kikapcsolodnek veled.

Meg amikor nalad lakik, es eszik, akkor elotte ne gondoskodj az ennivalorol, hanem legyen az ő feladata, hogy vasaroljon be magára is, meg Rad is.

Amugy onellato? Haztartast vezet magara meg minden?

(35/L)

2011. ápr. 4. 00:09
 17/66 anonim ***** válasza:
62%

Hát, szerintem még azt tehetnéd, hogy leülsz vele megbeszélni az "ő többet nem költ nőre mert úgy is csak kihasználják" hozzáállását. Elmondhatod neki, amit itt leírtál, hogy neked rosszul esik azt ahogy viselkedik. Hogy nem akarod kihasználni anyagilag, de már úgy érzed, hogy szinte ő használ ki téged. Mondd el neki, hogy szereted, de ez így neked nem jó.

Mondjuk lehet hogy ebből ő azt vonja le, hogy a pénze kell...

De mindenképp beszélned kell vele, ha javítani szeretnél ezen, mert láthatóan neked ez így nem jó.

2011. ápr. 4. 00:12
 18/66 A kérdező kommentje:
Igen vezet ő is háztartást. Magának mindent megvesz. Van egy nyaralója is oda sokat lejár. Most is sokat költött a nyaralóra. Nekem meg vesz egy bort. Szerintem igenis eljön egy kapcsolatban, hogy anyagiakhoz mérten komolyabb ajándékot vegyenek egymásnak. ( Pl. A barátnőm kapott nemrég egy nagyon szép ezüst nyakláncot a párjától a 2 éves évfordulójukra. Aranyat nem tudott mert nem volt rá pénze. De azért igenis vett neki egy igényes ajándékot.)
2011. ápr. 4. 00:13
 19/66 anonim ***** válasza:
85%
A barátod egy önző barom és nem mert régen átverték hanem mert egy segf'j bármenyire szereted de egy idő után már nem lehet mentegetni, hagyd el ő már sose fog meg változni ilyen embernek akkarsz gyereket szülni?
2011. ápr. 4. 00:14
 20/66 anonim ***** válasza:
80%

Ja igen, ezt is akartam írni, hogy vegyél vissza abból, hogy neked adnod kell. Ne adj annyit. Ne vegyél 3 féle ajándékot, csak egy kicsit. És mondj nemet.

Tudom, hogy úgy érzed így fejezed ki, hogy szereted, de neki meg ez természetes lett, hogy te adsz, neki meg nem kell adnia cserébe semmit.

2011. ápr. 4. 00:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!