Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen pasiról? Csak nekem fura? 25/N

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, de úgy igazán komolyan 2 éve. Ő 40 éves, saját cége van, jól keres. Sok nő ráment a pénzére ezért nem is bízott meg senkiben. Bennem megbíziik mivel ismeri a szüleimet , engem és tudja hogy dolgozom és a szüleim se szegények. Szóval nem a pénzére megyek. Az elejétől kezdve azt mondta, hogy ő többet nem költ nőre mert úgy is csak kihasználják.Ez az elején nem is zavart, megtudok éé venni magamnak mindent. Azt hittem ha megismer más lesz. Már ennyi idő eltelt de semmi változás. Magára sok pénz költ de rám semmit. Én mindig veszek neki dolgokat, szülinapra, ünnepre ajándékot neki. Ő soha nem vesz nekem semmit. Még egy szál virágot se. Max mehív étterembe vagy sörörzni, de általában egyszer én , egyszer ő fizet. Msot már kezd betelni a pohár. Ha átjön hozzám megeszi az összes kaját stb.. persze én szívesen adom neki, de.... Ő jobban áll azért anyagilag de mindent velem fizetett. Januárban volt a szülinapja. meghívtam étterembe, koncertre és vettem egy apróságot neki. Nekem 2 hete volt. Hozott egy kis csokor virágott meg egy bort. Egy kulcstartónak vagy egy plüssfigurának is jobban örültem volna mint egy bornak. Persze ő itta meg mivel én nem szeretem a vörösbort. (ezt ő is tudja).. Nem vagyok anyagias , de szerintem ez túlzás! Szerintetek?
2011. ápr. 3. 23:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
96%

Milyen jövőre számítasz ezzel az emberrel? Szeretnél valamikor esküvőt, gyerekeket?

Tényleg kíváncsi lennék, mi történne egy olyan helyzetben, ha te otthon lennél GYES-en egy kisgyerekkel, és fizetnie kellene az ételt, italt, szállást mindkettőtöknek! Akkor hogyan számolna el?!

Szerintem hagyd ott, vagy pedig nagyon gondosan ügyelj rá, hogy egyetlen forintot se költs őrá. Vége a vidám világnak, nincs somlói, nincs bőséges vacsora a lakásodon, nincs étterem, stb. Ne a pénzedért szeressen..

Persze ezzel csak annyit érsz el, hogy világosabbá válik, semmi közötök egymáshoz. Két idegen, aki néha együtt tölti az éjszakát, de ezen kívül semmiféle kapcsolatban nem állnak..

A három verzió:

1. A pénzedet kiszórod az ablakon, mert nem magadra költöd, hanem egy olyan alakra, aki semmivel nem viszonozza

2. A pénzedet magadra költöd, de van egy jellemtelen partnered

3. A pénzedet magadra költöd, magad mögött hagyod ezt az alakot, és keresel helyette valakit, bárki mást, mert nála csak jobb lehet.

2011. ápr. 4. 01:00
 42/66 anonim ***** válasza:
64%

kedves ma 00:54

ajánlom olvasd el a hozzászólásokat!

Máris látni fogod, hogy

1. a borral csupán annyi volt a probléma, hogy a pasi tudja, hogy ő nem szereti ergo magának vette nem neki

2. nem a pénz összegével van a probléma, hanem hogy a pasi totál érzéketlen, és nem figyel rá, nem értékeli semmilyen módon amit kap (mármint a pasi)

2011. ápr. 4. 01:00
 43/66 anonim ***** válasza:
81%

Ez jo, ezt visszamondhatod neki, ha barmikor is szova teszi, hogy nem vettel meg neki valamit. (Az elobb azt kerdezted, hogy mit mondja, ha rad szol amaitt, hogy abbahagytad a neki valo vasarlast.)

"Ha igazan szeretsz, akkor nem kell neked ajandek." :D

(35/L)

2011. ápr. 4. 01:01
 44/66 A kérdező kommentje:
00:54-es válaszolónak. azért baj hogy bort vesz nekem mert én nem iszom alkoholt... Nem síránkozom hogy mennyit költök rá csak itt leírtam a válaszadóknak. Nem az ajándékról van szó. Te soha nem veszel a párodnak egy szelet sütit vagy amit szeret? Soha nem köszöntöd fel? Vagy olyan ajándékot veszel neki ami számára haszontalan?
2011. ápr. 4. 01:01
 45/66 anonim ***** válasza:
72%

A hellokittys peldaban is az csillan meg, hogy neki az a fontos, hogy kapjon. Csak a felét látja meg egy interakcionak: a felé irányuló részt. Tehat ha a gyerek szeret, az jo, az eleg; nem fontos neki adni, nem fontos őt szeretni. Nem tud egyenranguan gondolkodni, sérult a pszichéje, nem latja a masikat, a masik ember erzelmeit. Szakemebrhez kene fordulnotok, okosabbak lennétek, mi is ennek a sérulesnek a neve. Talan ez a borderline? Nem tudom.

(35/L)

2011. ápr. 4. 01:04
 46/66 anonim ***** válasza:

Tessék, ezt adom Neked ajandekba karpotlasul: :)

http://www.youtube.com/watch?v=06foaDz10SU&feature=BF&list=S..

2011. ápr. 4. 01:13
 47/66 anonim ***** válasza:
63%

00,54-es vagyok...

Igen,olvastam hogy nem szereted a bort mégis azt vett neked..De akkor miért nem adtad neki vissza,hogy "te hülye gyerek,hát mikor fogod fel,hogy nem szeretem a bort? 2 év nem elég,hogy ezt megjegyezd??" Nem tudtad volna neki akkor ezt mondani??

Én csak azt olvasom,hogy te ezt és ezt vetted meg háromféle dolgot vettél szülinapjára,de bezzeg ő olyat vett neked amit utálsz BORT!!!

Én is szoktam venni a férjemnek ajándékot.De mi nem is úgy kezdtük a kapcsolatot,hogy kijelentette nem költ egy fillért sem rám..Te így kezdted..Nem szólhat egy szót sem,mert előre figyelmeztetett hogy semmit nem fog rád költeni..Te tudomásul vetted..De bánt hogy te annyi mindent ráköltesz,és ő nem képes egy virágot sem venni..Én ezt meg is értettem,csak azt nem,hogy ha ilyen alak,akkor miért kényezteted még mindig?? Van pénze,el tudja magát tartani,meg tud magának mindent venni,akkor miért költesz rá?? Egyszerűen abba kell hagynod,hogy te bármit is vásárolj neki..legközelebb vegyél magadnak egy szép aranyláncot(vagy ezüstláncot) és mond azt neki,hogy meglepted magad egy szép ajándékkal,hiszen tőle úgysem várhatsz ilyesmit...

Vagy ha sérelmezné,hogy miért nem kap tőled bármit,akkor csak annyit kell mondani,hogy a szeretet nem kerül pénzbe,és ha elvárja akkor gyanús,hogy a pénzedre hajt ő is...

2011. ápr. 4. 01:14
 48/66 anonim ***** válasza:
32%

Még valamit

" Te soha nem veszel a párodnak egy szelet sütit vagy amit szeret? Soha nem köszöntöd fel? Vagy olyan ajándékot veszel neki ami számára haszontalan?"

De veszek a páromnak...És mindig eltalálom,hogy mit adjak neki..de én soha nem vártam el,hogy viszont ajándékozzon..Nem is kellett elvárnom,mert ő is meglep mindig..Igaz mi nem vagyunk gazdagok mint ti,de nem is szoktam számolgatni,hogy én ennyiért és ennyi mindent vettem,és ő csak egy csokit adott..Mert ez ne erről szól..Ha két ember szereti,tiszteli egymást akkor ott ilyen gond nincs,hogy nem értékeli a hűséget,a szeretetet..

Talán át kéne gondolni ezt a kapcsolatot a részedről..mert ha 2 év után még ilyen panaszaid vannak,akkor mi lesz 5 év múlva???

2011. ápr. 4. 01:19
 49/66 anonim ***** válasza:
87%

Egy negyven éves fa.sz, aki ahelyett, hogy a lábadnyomát is megcsókolná, hogy vele vagy így bánik veled? Az én párom csak 10 évvel idősebb nálam, de folyton azzal évődik, hogy neki nagyon oda kell tennie magát, hogy megtartsa a tíz évvel fiatalabb barátnőjét.

Hát nem is sok nő viseli el azt, amit te igen, főleg ilyen felállásban. Egy normális szerelmes férfi boldog lesz attól, hogy örömet okozhat a párjának! Főleg, ha egy rigolyás 40es pasi, aki kihalászott egy üde fiatal lányt!

Hány olyan van, hogy az utolsó kétszázasán vesz egy szál rózsát a barátnőjének, mert többet ér neki, hogy örül, mint az a kétszázas.

És hozzátenném, hogy ilyen ismerősöm nekem is van, hogy még őt kell sajnálni, hogy őt a nők átverték, és ő azért nem költ nőre. Jó szöveg, csak hülyeség, de jól be lehet etetni vele SŐT még a szerencsétlen nő eleinte pedálozni is fog, hogy rá tényleg nem kell költeni sőt, hogy elhiggye a gyökér, hogy ő komolyan gondolja. Utána meg úgy marad és még magának sem akarja bevallani, mert nagyon kellemetlen hogy irtózatosan kihasználják őt ebben a kapcsolatban. Minden egyes kapcsolatában ő élősködik a nőn valójában ÉS ezt a nők soha nem veszik észre, csak miután szétmennek pár hónappal utána világosodnak meg, hogy jézus isten, mit hagytam, hogy megcsináljon velem ez a szemét.

2011. ápr. 4. 01:24
 50/66 A kérdező kommentje:
Nem azt számolgatom, hogy én koncertjegyet vettem ő megy egy csokit. Az a baj, hogy én bármit megveszek neki, ő meg még a kedvenc csokimmal se lepett meg( Epres milka kb 250Ft) Ha érted mire gondolok. Nem gyémánt gyűrűt várok, hiszen akkor már más pasival lennék.. Csak mondjuk jól esnek ha néha venne nekem egy tábla csokit.
2011. ápr. 4. 01:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!