Hol éltek társasági életet?
Úgyértem amunkahelyen, sulin kívül.
Szoktak lenni nagy családi dumálások ilyesmik?
Esetleg hagyományos nagy vasárnapi ebéd?
Én amióta egyedül maradtam úgy hiányzanak ezek a dolgok, van hogy egész nap csak itt válaszolgatoka kérdésekre.
A melóhelyem tök személytelen, és képmutatás, a rokonságom meg alattomos, ráadásul messze is vannak.
A párkapcsolatom meg romokban, kiégett, rám se tojik, és nem is élünk együtt.
Van ebből kiút?
"Hol éltek társasági életet?"
A kocsmában.Ott van a nagy élet:)
20/F
Örökbe fogadnék én, de sokszor én sem állok a helyzet magaslatán pénzügyileg.
Örökbe fogadnék én mindenkit ha mindennap el tudnám látni őket.
ja a
kocsmába tompulnak az agyak, meg csorbulnak a kések
mi?
Ne legyél elkenődve..
Én 8 hónapja léptem ki a kapcsolatomból, most egyedül élek. Ritkán megyek haza, mert anyuék többnyire dolgoznak 7végén, szóval sajnos nem sűrűn tudunk összejönni.
Én is csak azt tudom neked mondani: barátok, séta, mozi stb...
25/L
Második vagyok, bocs, hogy csajnak néztelek. A párkapcsolatos részből, valószínűleg, meg amúgy is itt több nő kérdez, mint pasi.
De a tanácsom változatlan: hobbit, közösséget tudatosan keresni, rossz párkapcsolat végére pontot tenni.
nekem is az jött le, h nő vagy. nagy eséllyel ki tudom szúrni, hogy valaki pasi, még ha oda sem biggyeszti a végére. nőies az írásod, törődj bele! :P
nos, egyébként én is kocsmába járok a barátnőimmel. én nő vagyok, mielőtt még... :DD
a párkapcsolatom, most nekem is xaraxik, de under reconstruction. :D
szóval iratkozz be valahova, járj el sportolni, nyelvet tanulni, csak lesz valahol valaki, akivel el tudsz járni élni :D
a családomból anyám maradt, szóval vele heti 1 napot töltök, ilyenkor shopping, kajálás, hatalmas dumálások vannak. imádok vele lenni, de max heti 8 órával beérem :D
Nem tudom, nekem rögtön leesett, hogy férfi vagy :) Ezért is ajánlottam, hogy kislányt fogadj örökbe :) Nem mintha egy kisfiú nem lenne iszonyat édes, de ha én egy szingli lány lennék, és találkoznék egy izmos pasival, aki egyedül nevel egy fiatal kislányt, bolondulnék utánad :P Szóval, járj sportolni, és hidd el, hogy egy kisgyerek szebbé tenné a napjaidat :) És megértem, ha nem állsz úgy pénzügyileg... De akkor is :)
Mindenesetre sok sikert! :)
egy gyereket örökbefogadni, csak mert unatkozik és magányos? inkább egy macskát akkor már...
meg járj el ide-oda, kocsmázni, sétálni, akár egyedül is, de inkább barátokkal.
na ja, ez így működik: ma eldöntöm, hogy örökbe fogadok, holnap pedig elmegyek és kiválasztom...
Értelmes tanács volt szegénynek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!