Hol éltek társasági életet?
Úgyértem amunkahelyen, sulin kívül.
Szoktak lenni nagy családi dumálások ilyesmik?
Esetleg hagyományos nagy vasárnapi ebéd?
Én amióta egyedül maradtam úgy hiányzanak ezek a dolgok, van hogy egész nap csak itt válaszolgatoka kérdésekre.
A melóhelyem tök személytelen, és képmutatás, a rokonságom meg alattomos, ráadásul messze is vannak.
A párkapcsolatom meg romokban, kiégett, rám se tojik, és nem is élünk együtt.
Van ebből kiút?
A kérdésre a válasz: a barátok :). Menj el a barátaiddal moziba,sétálni,filmet nézni otthon popcornnal az öletekbe,beülni egy pubba,bulizni.Én ezt csinálom.
23/l
Van kiút. Felkelsz a gép elől, beiratkozol valami társas hobbira, pl aerobicra, ahol barátkozhatsz, vagy akármire (azért írtam a tornát, mert én oda járok).
A pasid elhajtod és szingliként újra alámerülsz az élvezetekben :)
Amúgy igen, nekünk vannak nagy családi dumálások, vasárnapi ebédek, bográcsozások, szalonnasütések.
Ezenkívül a legjobb barátnőmmel járok humorestre, színházba, moziba (szinglik vagyunk), a munkahelyen meg kirándulós közösség van :)
Szia!
Üdvözöllek a klubban!Igazából az én magánéletem is romokban,egyedül eszem a vasárnapi ebédet,a munkám lehetne jobb is,szinte csak kényszerből dolgozom benne,és igen,az én életem is üres és széthullott.Az egyetlen vigaszom,hogy vannak még barátaim,akikkle az interneten tartom a kapcsolatot,és ha úgy adódik,személyesen is talizhatunk.Ez az egy pozitívum van jelenleg az életemben.
Mi 2 hetente megyünk a nagymamámékhoz ebédre.Jókat beszélgetünk meg minden:)
Nyáron a családi barátokkal tervezünk kirándulásokat,nyaralásokat.Több heteseket és jól elvagyunk,beszélgetünk.Unokatestvéremékkel is tartjuk a kapcsolatot,csak mivel messzebb laknak így őket ritkábban látogatjuk meg.Szerintem te se csak a gép és TV előtt legyél,főleg ha itt a jó idő:)
Miért néztek nőnek?
Pasi vagyok 29 éves!
Ennyire nőiesen fogalmaztam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!