Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden anyós ilyen? Kiben...

Minden anyós ilyen? Kiben lehet a hiba és mi lehet az?

Figyelt kérdés
Három éve vagyunk együtt a párommal, két éve lakunk együtt anyósoméknál. Az elmúlt két-három hónapban azt vettem észre, hogy anyósom "főnökösködni" akar felettem. Értem ezalatt, hogy hozunk közösen egy döntést, pl. rántott husi legyen az ebéd (tudom, piti példa, de nem a példa a lényeg!) és úgy állítja be mindenki előtt, mintha egyedül ő hozta volna a döntést. Nem értem, ezt az újfajta viselkedést. Nem bántottam meg és nem is volt nézeteltérésünk sem. Eddig ez a viselkedés nem okozott konfliktust köztünk, de számomra ez egyre idegesítőbb lesz és félek, hogy egyszer komoly veszekedés lesz ebből. Mit tehetnék?
2009. febr. 27. 14:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is mielőbb költözzetek!!

Ez még csak a kezdet!Mi lesz ha netalán szeretnétek babát? Ha most abba beleszól, mi legyen az ebéd, mi lesz a gyereknevelésnél?! Egyébként szerintem nem minden áron rossz a te anyósod,és ha meg szeretnéd vele tartani a jó kapcsolatot, minél előbb lépnetek kell.Minél többet lesztek együtt annál több dologba fog beleszólni.(Csak halkan jegyzem meg, egyszer mi is anyósok leszünk, tehát úgy álljatok hozzá a témához)Sok sikert

2009. febr. 27. 23:49
 12/12 anonim ***** válasza:
76%
Mindenképp költözni kell !!! A világ legjobb emberével sem jó együtt élni, ha nem szeretjük. Tisztelni és becsülni csak azt lehet, akinek a fehérneműje nem lóg kiteregetve a kötélen. Vajon ők akarnak együtt élni veletek?! Bocs, ha nyers voltam, de ez a tapasztalatom :)
2009. febr. 28. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!