Miért nem kéri meg a kezem? Nem szeret eléggé, nem velem akar élni?
"nem velem akar élni?"
"Együtt élünk"
Nemcsak hogy együtt akar veled élni, de már együtt is éltek.
"Eddig úgy volt, hogy nem kell papír, legalábbis 3-4 éve így gondoltam, és teljesen jól elvoltunk így."
Nem értem mit akarsz, ha ebben állapodtatok meg.
Az, hogy közben neked megváltozott a véleményed, egy dolog, de szerintem a párod sem gondolatolvasó.
Őrlődsz magadban még egy ideig, aztán mikor eleget őrlődtél és megunod, akkor kiakadsz és leüvöltöd a fejét, amiért nem akar elvenni, ő meg majd csak pislog ott, hogy ugyan miből kellett volna tudnia, hogy te már másképp gondolkozol?!
Vezesd rá. Ha filmet néztek, sóhajtozz a lánykéréses esküvős jelenetek alatt, hogy milyen szép. Vagy valami hasonló. Nem tudom, még nem csináltam ilyet :) De neked kell rávezetned, vagy megmondanád, hogy már másképp gondolkozol.
Legyél türelmes és várj. Nem érdemes ilyen "anyagi vágyakkal" elrontani egy szép kapcsolatot.
Szerelmet, Egészséget! :)
manapság már nem fura, ha 1 nő kéri meg a pasi kezét,
DE! nem ösztönzés céljából mondtam de írtad, hogy ő még gyerekes szóval neki még nem ért véget ez a " tengődés korszak " szóval adj még neki pár évet, férfiak később érnek sose feledd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!