*Te leszólod azokat a családokat, szülőket, gyerekeket, akiknek nélkülözniük kell, mert szegények? .
Nem nézem le mert mi is éltünk/élhetünk rosszabbul.Nem az ő hibájuk és egyáltalán nem foglalkozok más családok pénzügyeivel,tehát ha "szegény" akkor azzal sem mert attól még ugyanúgy barátkozok,lógok vele mint a gazdaggal.Szóval nem,egyáltalán nem.Nem a ruha teszi az embert.
16/L
nem vagyok jómódú.
de ha te ezt már nélkülözésnek hívod, akkor minek nevezed azokat kiknek tényleg nélkülözniük kell???
Egyáltalán nem nézem le.
De azt lenézem, akinek kajára se telik, és úgy csinál 5 gyereket, utána pedig megy a TV-be sírni, hogy ennivalóra se telik, és mindenki segítsen neki.
Mi viszonylag jómódúak vagyunk, de soha nem néztem le azokat, akiknek kevesebb van. Nekik így adta az élet, nekünk meg így.
A legjobb barátomat online ismertem meg, és nekik sincs sok. Nem szegények, mindenük megvan, nem telik nekik márkás dolgokra, de nem is igénylik. Nos, róla sem az jutott eszembe, hogy úristen, hogy néz ki, mert egyszerűen imádom, és mindenben szépnek látom.
> Te lenézed az ilyen családok gyerekeit?
Miért nézném le?
Én viszonylag jómódban élek..De nem szólok le senkit,mert én is azt vallom,hogy felesleges 5 szekrényi márkás ruha,20 pár márkás cipő..Én naponta vehetnék a gyerekemnek is de nem teszem meg..A szülőket nem lenézem,ha nagyon is tisztelem azért mert képesek mindent a gyereküknek megadni,még úgyis,hogy ők maguk lemondanak dolgokról..Az ilyen embereket becsületesnek,megbízhatónak,és tiszteletreméltónak tartom..
39/N
Nem foglalkozok ilyenekkel.
Azt nézem le, aki kamuzik az ilyesmiről. Volt egy ilyen osztálytársam, lófszt nem érdekelt, hogy mibe jár, meg mennyi pénze van, de előadta mindig, hogy 20 ezerért vette azt a nadrágot, ami rajta van, közben meg kilógott belőle valami kínais márkanév, mikor leült, meg egy másfél szobás lakásban laktak hatan, és akkor előadta, hogy irodájuk van, ami valójában az íróasztal volt meg ilyenek. Komolyan mondom rosszul voltam tőle. Amúgy sem vagyok oda a felvágásért, de mikor valakinek nincs mire és hülyének akar nézni, hogy én még irigyeljem is, attól végképp kivagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!