Megbantad, hogy nem szuletett gyereked?
Az miért önzőség, ha nem osztja meg a nem létező gyerekével a dolgokat és nem is akar egyet?
Ha azt vesszük gyereket vállalni sokkal nagyobb önzőség, mert egy csomó előny van belőlük.
Mit ér a felhalmozott vagyon, az, hogy 26 országban jártál, mit ér az egész, ha nincs kinek tovább adni? Nagyon is önző ember az ilyen!
Te biztos tudod, mit jelent az önzőség....))
Aki világot jár, az egészen más perspektivában látja a dolgokat, nem önzőség, főleg, mivel nem te vagy a gyereke, így nem mondhatsz ilyet, max magadról.
Minden elismerésem ennek a hozzászólónak, ha át is fut az agyán a gondolat, hogy nem tett meg mindent.. felejtse el... Nagyon sokat ér az élete így is.
Viszont részemről, én is megjártam jópár országot. És vélhetőleg nem vagyok önző, mivel gyereket tanítok, rettenetesen megbántam hogy tíz éve nem szültem ,amikor olyanok voltak a körülmények. Most 37 vagyok, most nagyon szűkösek a körülmények, ( tanári fizetés ) férjem munkanélküli lett. Idén akartunk gyereket, de ez most elmarad. Félő, hogy én is kifutok az időből, és nem azért bánom, hogy egyedül maradok, hanem mert nem tapasztalom meg azt, hogy anyaság...Bár még alakulhatnak jól a dolgok.
Most hallottunk ugye egy színésznőről, aki 53 évesen vállalt babát. Ezen nagyon elgondolkoztam.
37/N
"Mit ér a felhalmozott vagyon, az, hogy 26 országban jártál, mit ér az egész, ha nincs kinek tovább adni? Nagyon is önző ember az ilyen! Könnyű azt mondani, hogy így kényelmesebb. Könnyű csak magunkkal törődni. Nem gondoljátok, ti, akik nem akartok gyereket, hogy nagyon is magatoknak valók vagytok?? De igazatok van! Az ilyen embereknek talán jobb is, hogy nincs gyereke, mert képtelenek szeretni. Ezért sem ítéllek el titeket. Inkább sajnállak, hogy ennyire szegények vagytok lelkileg!!"
Tudod, szívem, én nem akarnék ilyen anyát magamnak. Az első pasival elmenekülnék, az ilyen elől. Intelligencia nulla, nyilván, csak egy helyen tudod megfogni a férjedet, ha van egyáltalán. Semmit nem tudsz a külvilágról ,ezért képtelen vagy szeretni. Sajnálom a gyerekeidet...
Ez a baj ezzel az országgal, hogy ilyen emberek van akik ítélkeznek mások fölött anélkül, hogy ismernék az illetőt.
Itt vagyok 22 évesen van egy 1,5 éves kislányom de eszembe sincs el ítélni a nővéremet aki 10 évvel idősebb és még nincs gyereke, mert így alakult. Lehet, hogy szeretne nem tudom pontosan hogy mi is zajlik benne de az a fontos, hogy most így boldog. És nem hiszem, hogy önző az aki nem vállal gyereket, hiszen ha megnézzük hány olyan gyerek van aki államgondozásban van vagy akit bántalmaznak a szülök. És még egy dolog egy gyerek nagyon nagy felelősséggel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!