Nem kellett volna elfogadnom a pénzt?
Figyelt kérdés
tegnap találkoztam a volt párommal akivel 3éve jártunk 2évet.van egy 1éves kisfiam akit egyedül nevelek.ő adott nekem 3000ft-ot hogy vegyek a picinek valamit belőle mert hogy ő úgy is szeretett volna valamit venni neki.először nem akartam elfogadni,de aztán a zsebemben kötött ki.most olyan rosszul érzem magam hogy azt a pénzt elraktam.szerintetek sem kellett volna? :-(2011. ápr. 1. 07:42
11/14 anonim válasza:
Nem neked adta, hanem a gyereknek. És nem tarthatod távol őket egymástól- anyagilag sem. Nem tagadhatod meg a gyerekedtől az apja segítő és közeledő szándékait.
12/14 anonim válasza:
utolsó vagyok, bocsi azt hittem közös gyerek :)
nem szóltam semmit :S
13/14 anonim válasza:
Kicsit lehet kellemetlen, de gondolj bele a másik szempontból.
A srác ha elővette volna a pénzt, tukmálta volna és te nem fogadod el, az neki mennyire kellemetlen lett volna? Szerintem nagyon, sokkal inkább mint neked ez.
Én a helyedben, - ha jóban vagytok - még lehet, hogy küldenék is egy rövid emailt egy képpel, amint a pici az új pénzből vett játékkal játszik, hogy köszöni szépen az ajándékot...
14/14 A kérdező kommentje:
na épp ez az amit egyikőtök írt,hogy azt hitte hogy közös a baba.ő ezzel a 3000ft-tal többet foglalkozik a gyerekkel mint az apja.nem is látta még,nem is érdeklődik.már nem is hiányzik.az nem is volt kérdés hogy a picire költsem e,persze,hiszen ő kapta.csak már neki is van 3,és úgy voltam vele inkább azoknak vegyen belőle valamit,hisz az én fiamhoz csúnya szót használva semmi köze...
2011. ápr. 1. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!