Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Titeket mennyire...

Lányok, nők! Titeket mennyire vonz, ha egy férfi munkája tekintélyes?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem a pénz a lényeg, de vannak olyan munkakörök (orvos, ügyvéd, mérnök), akiknek a pénz mellé elismerés és tekintély is jár. Persze a szerelem nem foglalkozás alapján válogat, de mégis valamivel vonzóbbak az ilyen férfiak szerintem. Lehet azért érzek így, mert egy ilyen férfi nagyobb biztonságot tud nyújtani és jobb életkörülmények között élnek általában.
2011. márc. 31. 21:09
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

Miért is tud nagyobb biztonságot adni?Se anyagi se fizikai részről nem tud biztonságot nyújtani.

Párom egy cég vezetője volt,s lám lett belőle is munkanélküli.

Hozzá kell tenni,hogy közben dolgozott ő is a cégben nem csak az irodában ült, meg tárgyalásra járt,hanem ha kelett fogta és ment alpinozni.

Azóta családdal dokgozik,de hol van munka hol nincs.De nekem akkor is nagyobb biztonságot nyújt minden téren mint egy Dr.

Engem valahogy jobban vonzott a saját lénye mint a tárcája tartalma.De igaz mint soraidban van neked ez is nagyon fontos.

Nem kell általánosítani.

2011. ápr. 1. 08:32
 52/58 anonim ***** válasza:
67%

kár tagadni. a nők szívesebben választanak olyan férfit, aki jól keres, és jól is néz ki. ez van belénk kódolva.

hiszen az utódokat fel kell nevelni valahogy.

számomra igenis fontos, hogy a párom mind anyagilag mind fizikailag biztonságot adjon. ez nem azt jelenti, hogy én addig itthon ülök és vakargatom a sejhajomat, hanem azt, hogy a férfi a család feje, és talpraesettnek kell lennie ahhoz, hogy elérjünk valamit az életben.

nem érdekel, hogy mi a foglalkozása. a lényeg, h szeresse, és jó legyen a szakmájában. ez az egyik fontos alapköve annak, hogy kiegyensúlyozott legyen. a másik pedig a szerető családi háttér.

2011. ápr. 1. 15:02
 53/58 anonim ***** válasza:
17%
Azt a 90 százalék körüli átlagot onnan tudom, hogy részt vettem a statisztika elkészítésében és maga az adat az egyetem folyosósán ki is van téve. Nem tanárok kábítanak vele, szóval hiába próbálkozol. Ha nem vagy képes a tényeket elfogadni, és mindenbe a saját kis nyomorult életedet magyarázod bele, akkor így jártál:)
2011. ápr. 1. 15:13
 54/58 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez volt az első hozzászólásom a témához, én az ELTE ÁJKn végeztem, ott is szépek a statisztikák, meg onnantól, hogy megkaptuk a levelet, hogy felvettek a szólamok is szépek voltak aztán tessék. Persze, volt, aki jó állást kapott, de őszintén szólva ENGEM nem vigasztal, hogy el lehet helyezkedni a jogban vele, mert ez nagyrészt azt jeleni, hogy az önkormányzaton 90ezeré' aktát tologat, meg lótifuti egy ügyvéd mellet szintén szar pénzért. Jó persze, el lehet helyezkedni, csak nem jól. Remélem neked szerencséd lesz.

Nem tartom nyomorultnak az életemet, mert attól függetlenül érdekes, hogy én ezt megtanultam, csak ha mondjuk nem megyek oda, hanem rögtön beállok ezt csinálni, amit most, akkor lehetne egy lakásom már és ráadásul nem is helyezkedtem el abban, amit ott tanultam, szóval tök fölösleges volt ebből a szempontból, akár milyen jól is hangzik.

2011. ápr. 1. 16:05
 55/58 anonim ***** válasza:
0%

"A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:05"

Visszanéztem, de az ég világon sehol sem írtad.Sőt senki nem írta hogy végzett jogász lenne és az Elte-ről jött ki.

A másik hogy eléggé elkanyarodtunk a témától,de mindegy. Amit leírtam a 90 százalék úgy van és ha TE nem olvastad volna ennek akik elhelyezkednek, ugyancsak kb a 90 százaléka jogi végzettségghez kötött munkakörben dolgozik.Vagyis nem ügyintéző,nem aktatologató,nem titkárnő stb. Abban pedig már nem akarok vitázni, hogy a tipikus jogászi szakmák milyenek,mert mindenki tudja,aki kicsit is belelátott már.De szerény véleményem szerint aki elvégez egy jogi egyetemet és utólag nem tudja kamatoztatni a tudását az balfék a jogászok közt. Láttam már tök ostoba friss diplomás jogászt,aki nem tudta mi a különbség "és" illetve "vagy" között.Csak tudnám hogy a fenébe diplomáznak le ezek:) Na mindegy is.

2011. ápr. 1. 16:27
 56/58 A kérdező kommentje:
Nos.. Tisztában vagyok vele, hogy egy elég hülye kérdést tettem fel, de 54 hozzászólásért végül is megérte: :D Köszönöm a gondolatokat! :)
2011. ápr. 1. 20:06
 57/58 anonim ***** válasza:
Tudnám kamatoztatni, de nekem nem üzlet évekig szarul keresni, ha kereshetek jó is.
2011. ápr. 1. 22:28
 58/58 anonim ***** válasza:

Ott már rég rossz vmi, ha vki arra büszke, hogy mi a párja foglalkozása... ez tisztára az, amikor bemutatunk a többi "tyúknak", hogy "na nézzétek, ÉN mit tudtam kifogni". Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem örülnék neki, ha jól keresne a pasim, mert az hazugság lenne (bár nekem az átlaghoz képest nem olyan nagyok az elvárásaim ilyen téren), de ha már orvos lenne, akkor nem arra lennék büszke, hogy orvos, vagy ha mérnök lenne, akkor arra, hogy mérnök, hanem arra, hogy "ma megmentette vki életét" vagy "tervezett egy új épületet"...

Ja, és a művészek általában jobban vonzanak, pedig ők sem nem tekintélyesek (max. egy bizonyos körben), sem nem keresnek sokat általában :D.

21/l

2011. ápr. 2. 01:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!