Lányok, nők! Titeket mennyire vonz, ha egy férfi munkája tekintélyes?
Van akit vonz.
A pénz is ilyen.
Gazdag családból származom nagy kapcsolati hálóval. Van amelyik nőt vonza, van akit taszít. Másoknál meg nem döntő. Engem az utóbbiak érdekelnek. Sajna tapasztalat, ha hibázom gyorsan rá lehet szoktatni a nőket (is) a költekezésre. Így lesznek az okos vonzó céltudattos nőkből a fél európa végigvásárlása sem elég nők. (Szó szerint.)
Számít e a pénz? Igen számít. Mindig számít. A kérdés csak az, mennyire? Van akit az érdekel, meg tudsz e magad élni önnállóan mást pedig az, hogy mennyit kaphat tőled. Azért a két végpont elég messze van egymástól.
Miért is ne számítana, hogy képes e a kiszemelt férfi(és nő is) önnállóan függetlenűl megélni? És ha igen akkor azt milyen színvonalon képes megteremteni?
Szerintem a státusz, elismertség is a pénzhez hasonlóan működik.
A másik, vannak berögződéseink. Ha x otthon azt hallotta gyerekkén az orvosok, az ügyvédek stb... akkor érthetőbb ha könnyebben kialakul benne egy szimpátria érzés.
Engem nem érdekel, nem ezért szeretek bele valakibe és nem is a tárcája miatt...
Általánosító emberek: fejlövést nektek! Az ilyen undorító hülyék miatt van a lenézés már! Unalmas, lehet nektek pocsék kapcsolatotok volt, de millió másnak működik! Ennyi, nullák vagytok, naná, hogy csak a rosszba botlotok bele! Meg is érdemlitek!
Engem egyáltalán nem.
Sőt, a pénze se vonz. Régen jártam pénzes jogásszal (nem a pénze miatt), akkora paraszt suttyó volt, mint egy ház. Aztán hozzámentem egy kertészhez.
Egyébként irodában dolgozom, van egy rakás öltönyös pasi, de amikor jöttek a jóképű ipari alpinisták ablakot mosni, az irodában megállt az élet. Néhány kolléganőm (hm.. én is) agyatlan zombi lett. Gyakorlatilag használhatatlan lettem két napra, ha a gondolataimat megfilmesítették volna, még Kovi is belepirult volna.. :-)
jogász...ugyanmár...
a most 40es jogászoknak van melója,de akik most végeznek...
egyik végzett jogász ismerős a upc-nél vevőszolgálatos, a másik a jabilban összeszerel 70ezerért 3 műszakban...
amig tisztességes melója van,amiből meg tud élni,és kettőnk jövedelméből nem kell nyomorognunk,addig nem érdekel hogy mit dolgozik,csak szeresse a munkáját,és a munka mellett legyen ideje a családjára is
21:39-nek:
Tapasztalatom szerint azok a pasik szokták hangoztatni hogy minden nő k.rva, csak a pénzre hajtanak, és nekik csak azért nincs nőjük, mert a büdös r.bancok azt nézik hogy nekik nincs jó kocsijuk meg budai lakásuk, akiket elkerülnek a nők. Nem azért mert szegények, hanem mert igénytelenek, ápolatlanok, 120+kilók, vagy bunkó a modoruk. És akkor persze a sikertelenségüket a nőkre hárítják.
Normális, kedves, egészséges önbecsülésű férfitól (még ha nem is gazdag meg különösen jóképű) még nem hallottam hogy általánosított volna a nőkkel kapcsolatban.
21:34-as:
Nem, ez nem olyan cég, hogy robot gépekkel lehetne végezni a munkát.
Nem csak idehaza, de állítólag Európában is egyedülálló a vállalat (főleg külföldi megrendeléseik vannak), pont azért, mert nem sorozatgyártás folyik, hanem minden nap mást csinálnak rendeléstől függően.
( Értsd: egyik nap kérnek pl. egy több mázsás gyűrűt, másik nap egy 20 kg-os kockát stb)
Épp ezért nem lehet mindent gépiesíteni náluk.
Amúgy netto 100-at keres, ami szerintem nem sok tekintve a 3 műszakot, a rengeteg belélegzett vasport és a sérüléseket.
De élvezi csinálni és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!