Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Titeket mennyire...

Lányok, nők! Titeket mennyire vonz, ha egy férfi munkája tekintélyes?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem a pénz a lényeg, de vannak olyan munkakörök (orvos, ügyvéd, mérnök), akiknek a pénz mellé elismerés és tekintély is jár. Persze a szerelem nem foglalkozás alapján válogat, de mégis valamivel vonzóbbak az ilyen férfiak szerintem. Lehet azért érzek így, mert egy ilyen férfi nagyobb biztonságot tud nyújtani és jobb életkörülmények között élnek általában.
2011. márc. 31. 21:09
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

"nagyobb biztonsagot tud nyujtani!"

Azert erzed igy mert nincs onbizalmad, s Neked fontos az, hogy masok felnezzenek RAd, s egy orvos mellett ugy erzed, hogy ez sikerulne is,

Te meg tapasztalatlan vagy, hiszen nem tudod azt, hogy vannak szemelyisegi tipusok, s ezek kozott is ez ugyanugy ervenyes, mint a tobbi emberre.

Tehat egy orvos is lehet alkoholista, droggos, de lehet agressziv is. Tehat a hazon kivul Dr. de amikor mar belep a sajat kis vilagaba, akkor onmaga lesz!

2011. márc. 31. 21:57
 32/58 anonim ***** válasza:
0%

"Tapasztalatom szerint azok a pasik szokták hangoztatni hogy minden nő k.rva, csak a pénzre hajtanak, és nekik csak azért nincs nőjük, mert a büdös r.bancok azt nézik hogy nekik nincs jó kocsijuk meg budai lakásuk, akiket elkerülnek a nők. "

Hát igen te vagy rá az élő példa,milyen naív néhány nő. Akiért nedvesednek a nunák, nem fogja ezt negatívként beállítani és nem fogja könnyűvérünek nevezni az egyébként tényleg olyan nőket.Hülye lenne saját maga alatt vágni a fát, hogy aztán a környezetében minden nő elforduljon tőle. :)

2011. márc. 31. 22:06
 33/58 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
53%

22:06

Tévedsz, ezek átlag pasik, nem pedig Brad Pitt klónok.

Aki meg panaszkodik, hogy csak lenyúlós k..rvákkal kerül össze, az nem gondolja, hogy rossz helyen és rossz módon keresgél? Pl. ne éjszakai szórakozóhelyen, hanem pl. könyvtárban, nyelvtanfolyamon próbáljon ismerkedni.

2011. márc. 31. 22:18
 34/58 anonim ***** válasza:
56%
Én járok könyvtárba. Ugyanis joghallgatóként szerves része az életemnek.Nincsenek ott erkölcsösebb lányok,mint a hétvégi lebujokban.De most nem is ez a téma igazából.
2011. márc. 31. 22:21
 35/58 anonim ***** válasza:
10%
Egyébként pedig van barátnőm is még mielőtt panda mama azt is szóvá tenné, hogy egy balfék vagyok aki csalódott a nőkben. Nem,nem vagyok az. Viszont nagyon is jól kiismerem az emberi természetet.A nők buknak a gazdag orvos,jogász,közgazdász triumvirátusra, akárhogy is csűrik-csavarják az élet ezt igazolja vissza minden téren.
2011. márc. 31. 22:24
 36/58 anonim ***** válasza:
46%

méghogy 90% -a elhelyezkedik a frissdiplomás jogászoknak

pont most irta egyik fentebb levő kérdésben vki:

ügyvédnek tanultam, biztonsági őr lett belőlem :(

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:23

2011. márc. 31. 22:26
 37/58 anonim ***** válasza:
100%
Kár ezt cifrázni, a "minden nő kurv@" kifejezetten a primitív pasik dumája, a "minden pasi bunkó" pedig ugyanez nőben. Sem a foglalkozás, sem a családi háttér nem garancia semmire. Mindig magát az embert kell nézni, az alapján dönteni.
2011. márc. 31. 22:27
 38/58 anonim ***** válasza:

évekkel ezelőtt a férjemet kirúgták. sokat agyaltunk, hogy ha nagyot akarunk álmodni akkor azt most kell meglépni, így vállalkozást alapítottunk.

én maradtam nappal a munkahelyemen, férjem felépítette a vállalkozást, szórólapokat gyártott, szórt, cégekhez ment tárgyalni stb, aztán este mikor hazaértem a munkából a férjem titkárnője voltam. ugye eleinte az én fizetésemből éltünk ami 23 évesen nem volt valami kerek szám így alkalmazottra igazán nem telt, örültünk hogy hónap végén még tudtunk venni egy fél kiló kenyeret.

azóta eltelt 5 év, a vállalkozásunk befutott, közben gyereket vállaltunk :)

én nagyon büszke vagyok magunkra! Igaz most a válságot nagyon megérezzük de kitartunk mert ennél sokkal nagyobb álmaink vannak még és ha azokat is meg tudjuk valósítani, még büszkébb leszek magunkra

2011. márc. 31. 22:28
 39/58 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"A nők buknak a gazdag orvos,jogász,közgazdász triumvirátusra, akárhogy is csűrik-csavarják az élet ezt igazolja vissza minden téren."

Akkor nem találkoztál minden nővel, vagyunk jó páran, akiket kifejezetten taszít, ha egy pasi nagyképűen meglengeti a slusszkulcsot, kijelenti hogy ő Dr. XY, holnap épp fontos tárgyalása lesz, de majd úgyis zsebrevágja az egész bíróságot.

Amúgy se a közgazdásztól, se az orvosoktól nem esek hasra. A politikus meg nekem az "aljanép", ők a kukások, sintérek és hóhérok után jönnek a "ranglistámon".

2011. márc. 31. 22:33
 40/58 anonim ***** válasza:
20%

"méghogy 90% -a elhelyezkedik a frissdiplomás jogászoknak

pont most irta egyik fentebb levő kérdésben vki:

ügyvédnek tanultam, biztonsági őr lett belőlem :( "

Nos te itt azt írtad, hogy tanultál.Én azt írtam friss diplomás.A kettő nem ugyanaz.De szerintem te nem tanulhattál ügyvédnek,mert az ember jogásznak tanul,s nem ügyvédnek,valamint ha valaki kicsit is jártas a jogban, az nem beszél mellé és megnevezi, hogy tanult csak,vagy végzett is mint jogász.

A másik, hogy egyetem az az intézmény neve ahol, megtudják mondani az embernek, hogy a friss diplomások,hol és egyáltalán elhelyezkednek-e?

Ahova én járok a jogászok kb 90 százaléka elhelyezkedik és talál munkát,ennek ugyancsak kb. a 90 százaléka jogi munkakörben és ez az egyetem az ország 3.legnagyobb jogi egyeteme.

Úgyhogy a tények mindent elárulnak az hogy van egy pár balfácán és te közéjük tartozhatsz, az egy dolog.:) Így jártál:)

2011. márc. 31. 22:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!