Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyámmal? Már...

Mit csináljak anyámmal? Már az őrületbe kerget!

Figyelt kérdés

Hosszú mese lesz. Tehát apám nincs, meghalt rég. Anyám nevelt fel engem és 3 testvéremet. Ők már máshol laknak, én még anyámmal. Tavaly érettségiztem, szeptembertől kezdek egyetemet. Eddig dolgoztam, de 3 hete tönkrement a munkaadóm, így elküldtek engem és még 120 embert. Azóta keresek munkát, voltam is próbanapokon, de vagy nem vettek fel, vagy nem állandó a munka, hanem csak behívnak ha épp kellek. Anyám minden nap ordít velem és olyanokat mond, hogy nem kellett volna engem megszülni, meg, hogy lecseréli a zárat és menjek ahova akarok. Enni nem ad. Fürdeni lavorban szoktam, hogy ne használjak sok vizet, mert azt is hallgathatnám. A lakás úgy néz ki, mint valami putri. Térdig ér a szemét, de kidobni nem engedi, mert azok az ő "kincsei". Főzni nem tudok, mert a sok szeméttől nem férek a gázhoz sem. Ennek ellenére ordít, hogy nem csinálok semmit. A leépítés másnapján már kerestem munkát, az, hogy nem találok nem az én hibám. Nem csak neten keresek, járom a várost és mindenhol kérdezősködök. Mondtam már neki mindenhogy, szépen csúnyán kiabálva, semmit nem ért meg. Ha sokáig ez lesz eszem vesztem, pedig jelenleg nincs előtem perspektíva. Van valakinek valami ötlete, mit kezdjek anyukámmal, hogy ne ordítson folyton, mint egy eszelős?

18/L

2011. márc. 31. 15:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De van nagymama, csak sajnos anyukám mindig ilyen volt, nem lehet kezelni. Nagyon szeretem, hiszen az anyukám, de már nagyon nehezen tolerálom a dolgait.
2011. ápr. 8. 22:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire spórolnod kell,és nem tudsz saját lábadra állni,elhagyni az "érdekes viselkedésü" (hogy kedvesen fogalmazzak,hisz nem tehetsz róla),anyádat,akkor szerinted milyen tanácsot tudunk adni? Talán édesanyádnak pihenésre van szügsége mert az idegei már lassan felmondják a szolgálatot. Semmit nem tudsz tenni,ugy látszik,amugy belegondoltam a helyzetedbe,én a helyedben hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon,vennék valami gyenge nyugtatót,és szépen adagolnám neki lassacskán,hátha nem ugrálna,meg ordítana annyit....más ötletem hirtelen nincs :-)jobbulást neki...
2011. ápr. 8. 23:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki a lomokat nem engedi kidobni, az OCD-s. Hoarder angolul a neve, meg packrat. Enyém is ilyen, kész rémálom a lakása, és az enyém is mindig üvölt velem, szeret meg minden de olyan gyülölet tud néha kijönni belőle, hogy ihaj. Enyém is mindig a vízdíjon is pörög.
2011. ápr. 9. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!