Mi volt a jeletek az óvodában? Ha van gyereketek (v. Gyerekeitek), neki mi a jele? Egyáltalán, van még ilyen jelrendszer?
Nekem mind a 3 évben fenyőfa volt a jelem,biztos azért mert pontban Karácsonykor születtem...:):)
23:42
irigyellek,én is szerettem volna a masnit a jelemnek..:):)
Csiga, és nagyon szeretem mai napig. :) 19L
És igen, van még ez a jelrendszer. Az egyik unokahúgom virág, a másik halacska, az unokaöcsém pedig szintén csiga volt. :)
Én most 28 éves vagyok.Nekem bölcsibe is és oviba is cserepes virág volt a jelem.
A 6 évvel idősebb nővérem kérésére.:)
Neki mikor ovis volt akkor vödör volt a jele.
Fecske volt a jelem (mindenki azt mondja, barbárság ilyet óvodásnak adni :D :D), bátyámnak mackó :).
19/F
Nekem piros pöttyös gomba volt, öcsémnek tál, húgomnak esernyő, unokahúgom szemüveget kért magának, mert szemüveges vagyok.
27/N
Én is karácsonykor születtem,mégsem volt fenyőfa a jelem.
Perec volt,de akkor még nem úgy volt mint most,hogy lehet választani.Kiosztották a jeleket az oviban,nem volt kívánságműsor,hogy ki mit szeretne,amit adtak,az volt.Nekem végig egy jelem volt,nem tudom mire írjátok,hogy először ez,később meg másik?! Ja,Én 40 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!