Hogy fogadták a gyerekeitek, hogy párotok van?
Figyelt kérdés
7 éves ikerfiaim vannak és mindketten ismerik a párom de még nem tudnak a kapcsolatunkról. A párom a fiúk kosáredzője és kedvelik mind a ketten. A páromnak is van egy 4 éves kisfia, akit ő nevel, mert az anyjának nem kellet és hármuknak együtt akarjuk elmondani. Megbeszéltük, hogy elmondjuk a gyerekeknek. Kiváncs vagyok milyen reakciót fog kiváltani belőlük, mire számítsak.
Másfél hónapja vagyunk együtt.
2010. máj. 28. 19:08
1/12 anonim válasza:
Másfél hónap kicsit nem korai? :) bocsi nem akarok beleszólni, de ha esetleg nem működne, elmagyarázni, hogy már vége így úgy...:-S
na de ne legyen igazam! :) szerintem nem lesz gond, különösen ha bírják a párodat:) szerencsés vagy:)
2/12 anonim válasza:
húha:D lehet, hogy pár hónapot még várni kellene. nem ismerem a teljes kerettörténetet, de ha ti sem ismeritek egymást olyan mélyen, akkor nem 100%, hogy tartós. igaza van az elsőnek, nehéz lesz magyarázni, hogy miért is nem veletek vacsorázik...
3/12 A kérdező kommentje:
Lehet korai, de nehéz titokban tartani. Amikor edzés után elmegyek a fiúkért nehéz úgy beszélgetni, mintha semmi nem lenne köztünk. Az is elég nehéz, amikor a fiúk bestélnek róla én úgy beszéljek róla,mint egy idegenről.
2010. máj. 28. 19:17
4/12 anonim válasza:
mondjuk igaz, sajátos helyzet. hát sok sikert hozzá. lehet, hogy valami közös vacsi segítene... azért először puhatolózz...
5/12 anonim válasza:
Azzal még ráértek ,mi közös programot csináltunk a gyerekekkel és így ők is megkedvelték egymást. Utána már simábban ment minden.
6/12 anonim válasza:
Szerintem is csináljatok közös programokat, itt van pl rögtön a gyereknap hétvégén, ha jól sikerül lehet ismételni. Ha jól telik el így egy egy program, nyugodtan mondhatod szerintem a fiúknak, hogy te is nagyon jól érezted magad. Szerintem nem kell amolyan "akkor üljünk le, és beszéljük meg ezt a dolgot" típusú program. Barátaink is voltak már hasonló cipőben, ők is hasonlóképpen ismertették össze a három gyereket, és egy idő után már minden gyereknek természetes volt, hogy együtt vannak ők, öten.
7/12 A kérdező kommentje:
Közös programot tervezünk a hétvégén. Az jó, hogy megkedvelik egymást a gyerekek. De szerintem ennyi idős gyerekeknek meg kellenne mondani (persze gyereknyelven), hogy akkor most az a helyzet, hogy mi egy pár vagyunk.
2010. máj. 28. 19:42
8/12 anonim válasza:
Én azon a véleményen vagyok, hogy csak annyit kell mondani, de őszintén, amit a gyerekek kérdeznek. Ha pl az édesapjuk nincs túlságosan jelen az életükben, és kedvelik az edzőt, szerintem neked nyert ügyed van, a kicsi négyévessel meg szerintem könnyű dlgod lesz, ha kedves leszel vele, ő biztosan hálás lesz a figyelmedért.
9/12 A kérdező kommentje:
Az apjuk szinte egyáltalán nincs jelen az életükbe. Évente egyszer felbukkan és kb egy órát eltölt a fiúkkal. Ezen kívül semmi.
2010. máj. 28. 20:25
10/12 anonim válasza:
Egy közös program alkalmával beszélgessetek a gyerekekkel, hisz minnél többet lesztek együtt, annál nehezebb leplezni a közelebb kapcsolatot. Ne maguktól jöjjenek rá a gyerekek, hisz ha szeretik az edzőt,-az embert, biztos el tudják fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!