Mit csinálnak a szünetben a gyerekeitek? 10-12 évesek elsősoban
Figyelt kérdés
Mivel töltik az időt??
Bárki irhat még..
2010. jún. 23. 21:10
1/6 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs gyerekem, de én ilyen koromban táborokban voltam, barátaimmal járkáltunk ki a közeli játszóra, bicikliztünk, számítógépes játékokkal játszottunk...
2/6 anonim válasza:
Az én lányom állandóan úton van igaz csak az utcán belül.Most mehetett volna nyaralni de azt mondta "apa nem láttad a híradóban,hogy most is 80-n gyereket evakuáltak " dehogy megyek!
3/6 anonim válasza:
Általában haverokat hívok hozzánk vagy én megyek a haverokhoz, de általában gépezni szoktam meg tévézni.
12/F
4/6 anonim válasza:
Az én gyerekeim egész nap a szomszéd gyerekekkel vannak. Fociznak, kosaraznak, bujócskáznak meg még ezer féle játékot játszanak, de az biztos, hogy futnak. Elviszik a kutyát sétálni, horgásznak, bicikliznek szintén a szomszéd gyerekekkel.
Este pedig szoktak bográcsozni, szallonát sütni.
Majd mennek táborba is.
A lányom 10, a fiam 13 éves
5/6 anonim válasza:
nekem nincs még gyerekem,de én ennyi idősen nyáron ezeket szoktam: tábor, nyaralás mamánál (1-2 hét), biciklizés,labdázás és egyéb játékok az unokatesóimmal és a szomszéd gyerkőcökkel, kirándulás szüleimmel
hmm,hirtelen ennyi jutott eszembe
6/6 anonim válasza:
anyának a házunkkal egybeépitett boltja van,mostohafater meg éjszaka melozik,nappal meg maszekol,oda viszi magával sűrűn öcsémet (10éves),imád neki "segiteni",meg nagyinál van unokatesokkal,meg környékbeli gyerekekkel van vagy azok vannak nálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!