Mennyire figyeltek arra, hogy a gyerekeitek egészségesen táplálkozzanak?
én úgy vagyok vele, hogy természetesen táplálkozzon egészségesen. De ne akarjuk már legeltetni a gyereket....
Mint pl egyik volt osztálytársam húgának, 3éves kora óta étrend táblázata van, hogy melyik napokon mit ehet.. azért könyörgöm..
Igen is had egye meg azt a csokit, ha jól esik neki, nyilván nem állandóan csokit enni. De kisöcsém mindennap eszik édességet, hisz gyerek, látja másnál is a suliban természetes, hogy megkívánja. És én sem fogom megvonni majd a gyermekemtől, erre azt mondják anyáék, hogy nekik gyermekkorukban bizony alig alig jutott édesség és sokszor nagyon kívánták, de mégsem volt. Most, hogy nekünk meg kis tesómnak megtudják adni,igen is nem fogják tőle/tőlünk megvonni.
Én nem igazán szeretem az édességet, de kis tesóm nagyon. Nyilván nem ezt eszik egész nap, mellette ugye ott a főtt tápláló étel is, de ha megkívánja, akkor igen is megkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!