Mi volt a jeletek az óvodában? Ha van gyereketek (v. Gyerekeitek), neki mi a jele? Egyáltalán, van még ilyen jelrendszer?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 23:11
21/74 anonim válasza:
Nekem körte volt mindhárom évben, és sosem tudtam lerajzolni :) A végére sikerült nagy nehezen...mintha csak tegnap lett volna...
24/N
22/74 Vérszomjas pandamaci válasza:
Nekem kifli, a nagyobb lányomnak szívecske, a kisebbiknek pedig szintén kifli. (naná, kaja neki is. :-D)
24/74 anonim válasza:
Hóember. És utáltam, ha nem pontosan úgy rajzolták, ahogy KELL! :)
25/74 anonim válasza:
Nekem masni volt, a most nagycsoportos "nagyfiú" öcsikémé meg lufi.
20/L
26/74 anonim válasza:
Hóvirág, keresztlányomnak is az volt, két unokaöcsémnek meg traktor, egymástól örökölték, és akkor mindketten traktormániások voltak, szülinapjukra is traktortortát kaptak, meg kistraktort... nem is értem, én ilyen idősen 2 dologtól rettegtem: a traktoroktól (markolókkal nem volt bajom ,csak a csúnya piros traktorral), és a virágoktól. Ha a labda bement a virág alá, nem mertem kiszedni, fa alatt nem mertem elmenni, stb :)
27/74 anonim válasza:
nap. a húgomnak meg hold, és egyiket se mi választottuk, így jött ki :)
19/L
28/74 anonim válasza:
Nekem hóvirág, a kisfiamnak most hajó a bölcsiben.
29/74 anonim válasza:
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:43
nagyon jót nevettem a családi traktorsztorin :D na meg a traktortortán :DDD
nekem kifli pettyes bögrével volt a jelem :)
fiamnak szeptemberben derül ki :D
30/74 anonim válasza:
süni:D sztem tüskés gyerek voltam. anya meg le tudta rajzolni azzal a hatalmas kézügyességével, amit sikerült megörökölni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!