Beszéljek vele most vagy várjak, amíg biztos nem lesz? (lent)
Már 2 és fél hete késik a menzeszem.Eddig mindig pontos volt +/- 2,3 nap...
Most eléggé meg vagyok ijedve,mert a pasi,akivel együtt vagyok nős (nincs gyerek).
El fogja hagyni a nejét,csak nem most,mert a nőnek meghalt az anyja szívrohamban és eléggé maga alatt van...
Beszéljek most a párommal vagy már csak akkor,amikor biztos,hogy lesz baba?
24N
Holnap vegyél egy tesztet, és csináld meg! Párszáz forint..
Mellesleg az ilyen dumával szeretőt tartó férfiak mintegy fél százaléka mond igazat, mondhatni klasszikusnak számít a szöveg - tudom nem ez volt a kérdés - de ha tényleg teherbe estél, akkor úgy tervezd, hogy valószínűleg ő nem lesz melletted.
Bár ha közlöd vele a sejtésedet, a reakciójából legalább megtudod, hogyan is áll hozzád valójában.
Ne haragudj, nem bántásból mondom, de a pasik 99,99 %-a ilyen kamu dumát ad be a szeretőjének: válófélben vannak/évek óta nem szexelnek/csak a gyerekek miatt-üzlet miatt-lakás miatt vannak még együtt/az asszony depressziós-rákos-stb.
Ne lepődj meg, ha kiderül hogy az asszonyka épp boldogan várja a babát és gőze sincs arról hogy válságban lenne a házasságuk. Sajnálom, de annyira tipikus amit a párod mond. Lehet hogy te leszel a 0,01% akiért tényleg elválik a férfi, de erre kicsi az esély.
Jól írják az előzők, csinálj még egy tesztet és legyen vészterved! Sajnos nagyon sok férfi áltatja ezzel a szeretőt (meg még sok mással is), de valójában soha nem válnak el az asszonytól.
Legyen biztos a terhesség, amikor elmondod neki és még időben közöld, hogy adott esetben legyen lehetőséged dönteni, hogy egyedül is vállalod-e őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!