Hány éves korodra/korotokra tervezed/tervezitek az első gyereket?
Figyelt kérdés
vagy hány évesek voltaktok amikor született?2011. márc. 30. 18:31
51/62 anonim válasza:
27-28 évesen szeretném az elsőt szülni... aztán ha még lesz kedvem, pár évre rá egy második is jöhet... 26/nő
52/62 anonim válasza:
1 babát szerettem volna szülni, nagyon-nagyon. Mindig vágytam rá. Eddig sajna nem jött össze, valahogy kifutottam az időből. Most 35 éves vagyok és pár hónapja azt vettem észre magamon, hogy már nem akarok gyereket szülni.
53/62 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. márc. 31. 15:39
54/62 anonim válasza:
11:01 vagyok
Az lemaradt, hogy ha minden jól megy három gyerkőcöt szeretnénk :)
55/62 A kérdező kommentje:
:)
2011. márc. 31. 18:28
57/62 A kérdező kommentje:
olyan hamar? :)
2011. ápr. 8. 23:00
58/62 anonim válasza:
Hát igen, már írni akartam, hogy érdekes módon eléggé le lettek pontozva azok, akik vagy fiatalon szültek, vagy akkorra tervezik. Hát erről is megvan a véleményem, de kérted, hogy ne legyen off.
Amúgy 21 vagyok és 1-2 éven belül szeretnénk babát. Na lehet mondani,hogy milyen felelőtlen vagyok :) (nem rád értem kérdező!)
59/62 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
(én senkit nem pontoztam le ennél a kérdésnél, nem is fogok)
2011. ápr. 9. 14:01
60/62 anonim válasza:
Az elsőt 28-30 közé tervezzük (26n, 27f), a másodikat, ha lesz (én szeretném), 4-5 év különbséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!