Tavaly nyáron szült első gyerekes anyukák, próbálkoztok már a tesóval? Ha nem, mikorra tervezitek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 13:16
1/10 anonim válasza:
Szia!
Én 2008 őszén szültem, és még 2-3 évet szeretnénk várni a kistesóval, 4-5 év korkülönbség szerintem ideális.
2/10 anonim válasza:
Szia
Én tavaly tavasszal szültem. Nyár végén elkezdünk próbálkozni a tesóval.Ennyit mindenféle képen akartam várni.
3/10 anonim válasza:
Szia! 1 éve szültem, és most kezdtünk próbálkozni!
4/10 anonim válasza:
Szia. Nekünk tavaly februárban született az első és most próbálkozunk a következővel. remélem gyorsan összejön, mert már szeretnék neki tesót!
5/10 anonim válasza:
Tavaly nyáron szültem és egyenlőre úgy néz ki, nem lesz kistesó................anyagiak+ nem álombaba (amúgy tündér.....csak ördög :)) de ha lesz akkor 35 éves koromig mindenképp, vagyis 5 év múlva.
6/10 anonim válasza:
Tavaly májusban szültem, de még semmiképpen sem szeretnék kistesót. Császáros voltam, amiből nagyon nehezen épültem fel. Akkor azt mondtam nem lesz kistesó. Mára már odáig jutottam, hogy lesz még 1, de nem most. Pár évet még várni szeretnék. Aztán lesz, ami lesz. :)
7/10 anonim válasza:
2008 augusztusban szültem, májusra jön a 2.
3-at szeretnénk, de legközelebb várok még pár hónapot, most nagyon nehéznek érzem a kettőt együtt (pocak és pici)
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: pedig eddigi elképzeléseim szerint 2 év az ideális, kb. úgy, mint nálatok, de tartok tőle én is így éreznék, nekem ez az egy gyerkőc is sokszor hárommal felér, nagy pockkal meg még emelgetni, terelgetni egy kis örökmozgót, utána meg a tesót... nem tudom.
Kitartás neked!
2010. márc. 11. 15:57
9/10 anonim válasza:
2009 juliusaba szultem de meg legalabb 4 evig nem lesz kisteso mert anyagiak+ mas is pont osszejott.En meg csak 21 eves vagyok tehat kor szerint raerek csak a kisfiamat sajnalom h nem mostanaba lesz kistesoja.:(
10/10 anonim válasza:
Szia! 2009 júliusban szültem és jövő júliusban szeretnénk elkezdeni próbálkozni. szerintem a 2,5-3 év már jó, mert addigra a nagyobb szobatiszta, meg oviba megy és napközben csak a kisebbel kell törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!