Ki honnan ír? Hány éves, és mióta próbálkoztok? Első babával, esetleg másodikkal?
MÁsik témakörben már volt ilyen kérdés,és jó volt látni,hogy sokan vagyunk sokféle helyről!
Én Szolnokról írok,30 éves,második babával próbálkozó, az elsőt 8 hetesen elvetéltem.
Szfvár!31éves vagyok és most szeretnék még 1babát!A nagy fiam már 10éves!
Sok sikert és jó egészséget!
Miskolcról vagyok 24 éves, párom 37 és az első babót próbáljuk összehozni, ja és ez az első éles hónapunk, és most vagyok középidőben, tehát tessék nagyon szorítani, hátha azon szerencsések közé tartozok, akiknek rögtön összejön.
Na de ha nem így alakul, akkor is türelmes leszek, és soha-soha nem adom majd fel........bár a szívem szakad meg olyankor amikor olyan elekeseredett nőket olvasok, mint a te kérdésed előtt egyel-kettővel szereplő kérdező írása. Szörnyű.......és Neki is és mindenkinek kívánom a babát, mert mi akik itt vagyunk, és még annyian mások is.........igazán akarjuk a Babót!
Hegykőről írogatok,25 éves vagyok.Férjem 30.
Van már egy 3 éves kisfiunk,és most szeretnénk tesót.De sajna nem jött össze.3+ teszt után kedden megjött...
Mindenkinek drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!