Ki honnan ír? Hány éves, és mióta próbálkoztok? Első babával, esetleg másodikkal?
MÁsik témakörben már volt ilyen kérdés,és jó volt látni,hogy sokan vagyunk sokféle helyről!
Én Szolnokról írok,30 éves,második babával próbálkozó, az elsőt 8 hetesen elvetéltem.
szia én szolnoki nő vagyok 24 éves a férjem 33 már 3 éve szeretnénk babát de eddig még nem kopogtatott a gólya.
bár elég sok problémánk volt sajnos
nem egymással hanem, úgy általában stressz feszültség meg ilyenek de mára már ezek a problémák(sajnos) megoldódtak
Szia!
29 éves vagyok, férjem 38 és 2007. szeptemberében hagytam abba a gyógyszert. 2 hete derült ki, hogy el vannak záródva a petevezetőim, így természetes úton aligha lesz babánk. Szóval irány a Kaáli intézet és a lombik program!
Remélem sikerrel járunk majd!
M
12:59-es vagyok!
Lemaradt: Szegedről írok
Halásztelken élünk a férjemmel. Én 26 éves leszek, Ő 27 éves múlt. Ez a második próbálozós hónap.
Sok sikert mindenkinek:)
Szia 12:08-as!Kihez jársz Szolnokon dokihoz???
Én is Szolnoki vagyok.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Kitartást és mielőbbi babázást kívánok mindenkinek!!!!
szia a dokim neve Dr.Emődi Sándor
a mátyás király téren rendel és te?
ha gondolod írj privit letti85@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!