Milyen tulajdonsagot kivannal magadnak, ami nincs meg benned?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 11:04
1/24 anonim válasza:
Semmit. Jó ez így. Nem mintha tökéletes lennék, vagy nem lehetne pár dolog sokkal jobb, de akkor az már nem is én lennék, hanem valaki más. Én meg szeretek én lenni. ;)
2/24 anonim válasza:
Bátorság,fegyelem,több pozitív gondolat... főleg ezek. :) A többit elfogadom és szeretem így,ahogy van.Elvégre napi 24 órát töltök el "magammal",muszáj elfogadnom saját magam és a tulajdonságaimat,hehe... :D
4/24 anonim válasza:
optimizmus, önbizalom, bátorság, és egy kicsivel több türelem.
5/24 anonim válasza:
Kitartás, nagyobb szorgalom, és több tisztelet mások felé :S:S
6/24 anonim válasza:
Kitartás és türelem. És hogy be tudjam fogni a szám, mert ez nem mindig sikerül.
7/24 anonim válasza:
Pozitívabb hozzáállás, kitartás, TÜRELEM, több önbizalom.
8/24 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet. Semmit. Nekem jó így. Ha meg valami nem jó, akkor nem "kívánnék", hanem változtatok, mert minden csak rajtam múlik.
9/24 anonim válasza:
Szorgalom, minden téren. Minden megoldódna vele.
10/24 anonim válasza:
Nehezen tudok odafigyelni egy dologra (tanulásnál pl.), ezen változtatnék. Amúgy minden mással meg vagyok elégedve teljesen. 20n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!