Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A férjemet ismerve...

Mit tegyek? A férjemet ismerve zsarolni fog.

Figyelt kérdés
El akarok válni 1év után,de ő nem egyezik bele.Nyáron fogom befelyezni a sulit,és végre már nem leszek eltartott,lesz munkám.Az autóm most szervizben van(amit ő fizet),szeretném eladni,hogy legyen pénzem,de nem engedi mert ő vette.Tudom hogy ha most elköltözöm anyámhoz,az autót csak úgy hozhatom majd el,ha kifizetem.Nincs munkám(2 iskolába járok),nincs pénzem....mit tehetek?Attól is félek,hogy átiratja a nevére.
2011. márc. 30. 09:32
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Nem! Csak az utolsó kettő vagyok Én,a 65 éves válaszoló az más,most nézem,hogy Ő is 75 százalékos.Én tegnap még 73 voltam!
2011. márc. 31. 08:46
 42/48 anonim ***** válasza:

Azért nem izgatott fel a kérdésem,mert Én nem olyan tré hangnemben írtam mint Te szoktál???

Akkor csáó,gondoltam beszélgetünk egy jót az elkúrt életedről!De ha nem akarod,nem erőszak!

2011. márc. 31. 08:49
 43/48 anonim ***** válasza:
92%

"Mi köze a házasságnak a kórhoz?"

A kÓr-hoz valóban semmi, viszont az életkOr-hoz nagyon is.

Te agyhalott.

Állítólag tanulsz, de helyesírni nem tudsz. :)

Kedves Válaszolók,

Szerintem ne etessük tovább ezt a trollt, majd megunja és eltűnik.

2011. márc. 31. 10:30
 44/48 A kérdező kommentje:
Hééé te proli,elöbb fogsz te eltünni:-)....én itt leszek.
2011. márc. 31. 10:58
 45/48 anonim ***** válasza:
Azért tényleg értelmesek vagyunk, itt szórakozunk vele.:-) De nem baj, kell egy kis poén egy ilyen munkanap után (mert én 25 éves létemre dolgozom...).:-)
2011. márc. 31. 16:23
 46/48 A kérdező kommentje:
Nem 65 vagy:-)?Hm,milyen munka az ami ilyenkor véget ér?Az én férjem napi 14órát dolgozik FÉRFI MUNKÁT,nem alkalmazottit.A férfi dolga hogy keresse a pénzt,és eltartsa a családját.Gondolom még egy étterembe se tudnál elvinni egy nőt.
2011. márc. 31. 17:59
 47/48 anonim ***** válasza:
Nőt nem is, mert én magam is nő vagyok. És olyan munka ez, amit te biztos nem lennél képes végezni. Legalábbis remélem...
2011. márc. 31. 20:18
 48/48 A kérdező kommentje:
Biztos nem,mert nekem saját bejárónőm van:-)....pf
2011. márc. 31. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!