El akarok válni 1év után,de ő nem egyezik bele.Nyáron fogom befelyezni a sulit,és végre már nem leszek eltartott,lesz munkám.Az autóm most szervizben van(amit ő fizet),szeretném eladni,hogy legyen pénzem,de nem engedi mert ő vette.Tudom hogy ha most elköltözöm anyámhoz,az autót csak úgy hozhatom majd el,ha kifizetem.Nincs munkám(2 iskolába járok),nincs pénzem....mit tehetek?Attól is félek,hogy átiratja a nevére.
Ha a te neveden van az autó akkor hogyan venné el?
2011. márc. 30. 09:38
2/48 anonim válasza:
Ha ő vette az autót,akkor azért van valami beleszólása,ha elakarod adni? Miért vagy abban biztos,hogy a suli után valóban lesz munkád,amiből el tudod tartani magadat?
Egyáltalán miért mentél hozzá? Ha te el akarsz válni,akkor is elválasztanak,ha ő nem egyezik bele. A vagyonmegosztásnál lehetnek gondjaid,mert amit közösen szereztetek,az közös.
2011. márc. 30. 09:43
3/48 anonim válasza:
Első válaszolóé a pont :)
A te neveden van az autó, a te beleegyezésed nélkül nem írathatja át, vicces lenne :D
Tehát oda viszed a kocsidat, ahová akarod.
2011. márc. 30. 09:43
4/48 anonim válasza:
Haha, arra jó volt, hogy eltartson míg tanulsz, meg autót vegyen neked, most meg már kell a francnak. Hát ha a támogattatásodat olyan jól megoldottad vele, biztos kitalálsz erre is valamit.
2011. márc. 30. 09:45
5/48 anonim válasza:
Ha van hozzá gyomrod,akkor hozd el a kocsit.Nekem nem lenne,az biztos.Az ilyenek miatt általánosítják a nőket..
2011. márc. 30. 09:47
6/48 A kérdező kommentje:
Hát voltak(vannak)tisztázatlan ügyei,ezért gondolom hogy simán átirná.A többi okoskodónak meg üzenem,hogy egyrészt fogalmuk sincs az életemről,mi hogy van(volt),szoval az okoskodó kötekedni vágyó p*rasztokra nem vagyok kiváncsi.Majd ha tele lesztek ti is daganatokkal a stressztől akkor ugathattok!
2011. márc. 30. 10:10
7/48 anonim válasza:
Kérdező,ezzel a stílussal nem sok jóra számíthatsz!!!
2011. márc. 30. 10:15
8/48 anonim válasza:
Öh ja, én is tele vagyok betegségekkel a stressz miatt, csak én tartom el a páromat, mert jelenleg ő tanul még. De érdekes módon a tandíját, meg a kocsiját nem én állnám (ha lenne)
Szóval tekintve a körülményeket amiket fentebb írtál, bocsi, de nekem is az jön le, ami a többieknek 20/L
2011. márc. 30. 10:19
9/48 anonim válasza:
Azok, akik csunyasagokat irnak rad, tenyleg nem tudjak, hogy mi van a hatterben, de ennek te vagy az oka, mert nem irtad le a hatteret :) Irj le mindent reszletesen, es tudunk erdemben valaszolni!
Amugy fel a fejjel, ha teljesen a te neveden van a kocsi, nem irathatja at az overe, csak a te beleegyezeseddel (tudtommal)...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!