Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A férjemet ismerve...

Mit tegyek? A férjemet ismerve zsarolni fog.

Figyelt kérdés
El akarok válni 1év után,de ő nem egyezik bele.Nyáron fogom befelyezni a sulit,és végre már nem leszek eltartott,lesz munkám.Az autóm most szervizben van(amit ő fizet),szeretném eladni,hogy legyen pénzem,de nem engedi mert ő vette.Tudom hogy ha most elköltözöm anyámhoz,az autót csak úgy hozhatom majd el,ha kifizetem.Nincs munkám(2 iskolába járok),nincs pénzem....mit tehetek?Attól is félek,hogy átiratja a nevére.
2011. márc. 30. 09:32
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Eszembe sincs leírni az életemet,senkire nem tartozik.Feltettem egy kérdést,amire nem tudnak egyesek válaszolni,de mélyen le*arom,őket.Gratulálok a 20 éves agyaddal,tarts el egy pasit,mert férinek az ilyet nem nevezném.Annyit elárulok,mivel a férjem csak arra tart,hogy főzzek mossak takarítsak,és étellel várjam haza,addig én is csak arra tartom hogy pénzeljen.Te viszont ugyan azt csinálod mint én csak te még szét is teszed a lábadat neki,az a különbség kettönk között hogy én nem.Köszi a 2 értelmes válaszolónak a kérdésemre válaszát.
2011. márc. 30. 11:27
 12/48 anonim ***** válasza:
89%

Wow, te aztán tényleg értelmes vagy!

Az, hogy én 20éves fejjel eltartom fél éve a pasimat, aki most fog vizsgázni és várják egy jó fizetésű melóra... hát bocs, de hagyom tanulni!

Utána meg ő fog eltartani, mivel gyerekeket tervezünk.

Sőt! Akkor rakom szét neki a lábaim, amikor akarom!

És képzeld, még a házimunka java részét is megcsinálja cserébe... hát bocs, én nem azért tartom el, hogy suli után otthagyjon.

Amúgy hány éves a férjed, 50? Mert az én vőlegényem 20

2011. márc. 30. 11:45
 13/48 A kérdező kommentje:
Te sem jutottál sorra,mikor az észt osztották!Képzeld el,engem is azért tartanak el,mert iskolába járok,na akkor mit pofázol itt nekem te r*banc,főleg 20évesen,tojáshéj a szaros seggeden:-)hheheh.Jah 35 éves vagyok a férjem 40 3diplomával,neked mikor lesz meg?Nagyon-nagyon kívánom neked,hogy te is úgy járj,mint az egyik ismerősöm,:-)Eltartotta a pasiját hogy tanuljon.Letelt az iskola,keresett havi 500ezret a gyerek,és közölte a csajjal,hogy bocsi,de túl keveset keresel hozzám képest,holnap kötözz el:-)...sok sikert te naiv p*csa:-)
2011. márc. 30. 12:25
 14/48 anonim ***** válasza:
97%
Mi van kérdező???Elgurult a déli gyógyszered???Szánalmas vagy...
2011. márc. 30. 12:31
 15/48 anonim ***** válasza:
83%
Hat akarhogy nezzuk, a 20eves csaj helyzete es allaspontja tiszteletre melto. Nem ertem, hogy mered kinyitni a szadat, ha 35 evesen meg csak itt tartassz??
2011. márc. 30. 12:49
 16/48 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező,a férjed pezsgőt fog bontani,ha végre elpakolsz már tőle!Én azt nem értem,eddig hogy bírta szerencsétlen!Szerintem meg odavágja hozzád a kocsidat,hogy vigyed,csak húzzál már el végre!Olyan nőt bármikor talál,aki mos,főz,takarít,és nem probléma neki.Ja,meg Tőked sokkal fiatalabbat is!35 évesen semmire sem vitted,és erre még jól föl is vágsz.Nézzél már magadba,ne ócsárold a 20 éves válaszolódat!
2011. márc. 30. 13:22
 17/48 anonim ***** válasza:
97%
hogy te milyen buta vagy kedves kérdező. Nem csodálom,hogy nem marad meg melletted egy ilyen férfi. Buta is vagy primitív is vagy. Ha ő vette a kocsit, hogy lenne fopád elvinni? Az senkinek nem fordult meg a fejében hogy a kérdező mindenkit kioktat, közben meg most fogja befejezni a sulit és most lesz munkája közben meg 35 éves? Valami itt nem stimmel
2011. márc. 30. 13:34
 18/48 A kérdező kommentje:
Ti nem szomszédok vagytok?Apukám én többet raktam le az asztalra mint te valaha az életedben(csak ez nem ide tartozik)ti sutyerákok:-).Azt nem tanultad meg,hogy tanulni soha sem késő.Pszt....ne hangoztassátok már mennyire sötétek vagytok.Jah,és velem nyugodtan lehet vitatkozni napokon-heteken át,de mindig az enyém lesz az utolsó szó:-)
2011. márc. 30. 14:22
 19/48 anonim ***** válasza:
97%

Na, én vállalom, válaszolok neked.

1. Házasok vagytok, vagyis amit a házasság alatt szereztetek, az közös vagyon.

2. Ami a házasság előtt meg volt a férjednek az az övé.

Viszont a véleményem:

35éves ingyenélő, lusta szuka vagy aki kihasználja a férjét.

1. Tanulás mellett is lehet dolgozni, csak akarni kell.

2. Nem teszel meg semmit, de követelősdit játszani azt tudsz.

Közölünk te vagy a ribanc, ha már te megengeded magadnak ezt a stílust, akkor bocs, de a választ is abban kapod.

Szánalmas!!

2011. márc. 30. 14:31
 20/48 anonim ***** válasza:
97%

Atya ég, gyönyörű, hogy 35 évesen itt tartasz... Se munka, se pénz, se egzisztencia, csak a férjeden élősködsz, és még van pofád követelőzni. De ez még a kisebbik probléma. A nagyobbik a mérhetetlen primitívséged, olvasd már vissza hogy miket és hogy írogatsz ide. Ennyi idősen ennyi eszed van? Megrekedtél valahol a fejlődésben, de lehet az a bajod hogy az édes anyukád nem kevert le egy hatalmas nevelő célzatú maflást anno. Rádférne még most is... Nem tudom milyen iskolákat végzel te, de szinte süt az olvasatlanságod, kultúrálatlanságod, primitívséged a soraidból...

"Nagyon-nagyon kívánom neked,hogy te is úgy járj,mint az egyik ismerősöm,:-)Eltartotta a pasiját hogy tanuljon.Letelt az iskola,keresett havi 500ezret a gyerek,és közölte a csajjal,hogy bocsi,de túl keveset keresel hozzám képest,holnap kötözz el:-)"

Na igen, te kb ugyan ezt akarod megcsinálni a férjeddel, fejőstehénnek jó volt, de mostmár hogy várhatóan végre valahára képes leszel eltartani magadat, már nincs rá szükséged. Tudod a legtöbb nő már 20-21-22 évesen önálló, te meg eltartottként élsz 35 évesen...És még büszke is vagy rá hogy főzöl-mosol-takarítasz, házicsicskás vagy, meg szétrakod lábadat a férjed pénzéért cserébe. SZÁNALMAS!

2011. márc. 30. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!