Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak anyunak, egyátalán...

Mit mondjak anyunak, egyátalán ez mire jó az osztálytársaimnak?

Figyelt kérdés

Van 2 fiú osztálytársam aki tönkre teszi a cuccaim. A tolltartóm alkoholos filcel színezi be (ki sem nagyon jön) Körzőm szétszedi, a ceruzáim elfaragja. Rottling hegyeim szétszórja. Nekünk is pénzből van, ezekért anyuék megdolgoznak. :( Tudom hogy van akinek 100% rosszabb. De nekem ez is rossz mert ha anyu megkérdezi hogy mit csináltam a tolltartómmal azt kell hogy mondjam hogy összefirkáltam. Meg hogy én teszem tönkre a cuccaim. Nagyon nem jó ez így. ez már a Január óta most történt meg másodszor. :( Vigyázni próbálok a cuccaimra és nem tudok, mert valaki egy pillanat allat tönkre teszi. :(

(témakör direkt)

13L

2011. márc. 29. 22:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg nyugodtan anyukádnak!

Velem ezt középiskola 9. osztályában csinálta pár fiú. Összekenték pl. mustárral a füzeteimet, meg széttépték stb., pedig soha nem árottam nekik. Aztán ahogy teltek az évek, megváltozott a helyzet, mindenféle beképzeltség nélkül mondom, hogy az osztály 1ik legjobb csaja lettem, akkor persze már máshogy álltak volna hozzám :) de revansot vettem, és megmondtam, hogy ilyen gerinctelen sz@r kisfiúkat max felmosórongynak használnék:)

2011. márc. 29. 22:24
 12/32 A kérdező kommentje:
Nem csak az én fejemre nőttek a barátnőmére is. Csak őt nem így piszkálják, hanem bele köpnek a hajába. A táskáját a pad lábára rakják
2011. márc. 29. 22:25
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Kerek perec megmondanám a két srácnak hogy bár nekik még gyerekességükből kifolyólag fogalmuk sincs a pénz fogalmáról, de azért a sz*ros tolltartóért meg ceruzáért megdolgoztak a szüleim, és ha mégegyszer hozzányúl a ciccaimhoz, akkor ki is fizetheti. Azt nem értem hogy miért a TE tolltartódat firkálják, miért nem a sajátjukat? Azon már nincs hely? Vegyenek másikat! Mik ezek, grafománok? Fogjanak egy papírt meg egy ceruzát, és firkáljanak, sőt, tudok jobbat: üljenek le szépen egymással szembe, és firkálják tele egymás homlokát. Kezdhetik egy hatalmas "s*ggfej" felirattal. Csak ügyesen!
2011. márc. 29. 22:27
 14/32 A kérdező kommentje:
Mondtam is az egyik fiúnak hogy "ne firkáld össze mert az pénzből van" erre ezt mondta "nem baj, majd veszel másikat"
2011. márc. 29. 22:29
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el hogy bízol-e az anyádban annyira hogy elmondod neki.Ha nem hát nem, de nem lesz jobb a helyzet.Azzal ha magadra vállalod, anyukádnak is hazudsz, neki pedig miért akarnál?Ne félj attól hogy anyukád irányíthatatlan cunamiként fogja romba dönteni a maradék önbecsülésedet,meséld el neki hogy mi a helyzet és hogy miért nem mondtad el eddig.Meg fogja érteni,és tudni fogja mit kell tenni, ezért ő az anyukád! ;)
2011. márc. 29. 22:36
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan sallert lekevernék a kis szarosoknak, hogy attól koldulnak. Utána mondd azt, hogy a következőt a 120 kilós pasid adja, ha nem állítják le magukat. Nyugi, senkinek nem fogják elárulni, hogy egy lány verte meg őket.
2011. márc. 29. 22:36
 17/32 A kérdező kommentje:
Hát ha legközelebb ilyen lesz akkor mindenképpen szólok anyunak. :) Köszönöm a válaszokat. Remélem nem csinálják többet ezt. De szerintem tuti hogy holnap is ezt csinálják :(
2011. márc. 29. 22:47
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy miért adod oda nekik a tolltartódat? Miért tűröd ezt? Állj már ki magadért könyörgöm. Ha elveszik akkor mond meg hogy egy tollvonás, és vehetik elő a pénztárcájukat. Röhögjenek csak. Ha megcsinálják, szólj az osztályfőnöknek. Vagy fogd meg te is az ő tolltartójukat, és hajítsd ki az ablakon. Fogd magad, és keverj le nekik egy olyan istenes nevelő célzatú nyaklevest, mint az indul a bakterházban. Bármit, de NE HAGYD MAGAD. Azért csinálják mert látják hogy veled meg lehet tenni. Szedd össze magad.
2011. márc. 29. 23:19
 19/32 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasom az írásodból, anyukáddal biztos lehet beszélni, értelmes lánynak tűnsz (és ugye anyukád nevelt ;) )

szóval mondd el neki és azt is, hogy nem szeretnéd ha elmondaná a szüleinek, nagylány vagy, meg fogod oldani, bízzon benned, majd kitalálod a megoldást. ő is volt 13 éves, szerintem még tanácsot is tudna adni :)

na hazudj anyukádnak két hülye srác miatt

2011. márc. 29. 23:50
 20/32 anonim ***** válasza:
62%

Mivel nem tudod magad "fizikailag"megvédeni,értem ezalatt,hogy egy iskolai vasszékkel jól pofán vágnád őket,(ami hatásosabb lenne)igy elsősorban az osztályfőnöködnek kell szólni.Ezek már nem ártatlan gyerek csinyek ahogy olvasom,hanem aljas, szemét, undoritó,dolgok egy 13 éves kislánnyal szemben.Arról nem beszélve,hogy ebből anyukádéknak komoly anyagi kára is van.A vége az lesz,hogy neked is fognak menni,ha nem lépsz.

Nekem most 7,5 éves a fiam,de ha ilyennel jönne haza,az adott gyereket a hajánál fogva húznám az igazgatói irodáig,vérző orral az biztos.Te mg egy gyerek vagy,és valakinek meg kell védjen az ilyen szemetektől.

2011. márc. 30. 01:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!