Mit mondjak anyunak, egyátalán ez mire jó az osztálytársaimnak?
Van 2 fiú osztálytársam aki tönkre teszi a cuccaim. A tolltartóm alkoholos filcel színezi be (ki sem nagyon jön) Körzőm szétszedi, a ceruzáim elfaragja. Rottling hegyeim szétszórja. Nekünk is pénzből van, ezekért anyuék megdolgoznak. :( Tudom hogy van akinek 100% rosszabb. De nekem ez is rossz mert ha anyu megkérdezi hogy mit csináltam a tolltartómmal azt kell hogy mondjam hogy összefirkáltam. Meg hogy én teszem tönkre a cuccaim. Nagyon nem jó ez így. ez már a Január óta most történt meg másodszor. :( Vigyázni próbálok a cuccaimra és nem tudok, mert valaki egy pillanat allat tönkre teszi. :(
(témakör direkt)
13L
Mondd meg nyugodtan anyukádnak!
Velem ezt középiskola 9. osztályában csinálta pár fiú. Összekenték pl. mustárral a füzeteimet, meg széttépték stb., pedig soha nem árottam nekik. Aztán ahogy teltek az évek, megváltozott a helyzet, mindenféle beképzeltség nélkül mondom, hogy az osztály 1ik legjobb csaja lettem, akkor persze már máshogy álltak volna hozzám :) de revansot vettem, és megmondtam, hogy ilyen gerinctelen sz@r kisfiúkat max felmosórongynak használnék:)
Ahogy olvasom az írásodból, anyukáddal biztos lehet beszélni, értelmes lánynak tűnsz (és ugye anyukád nevelt ;) )
szóval mondd el neki és azt is, hogy nem szeretnéd ha elmondaná a szüleinek, nagylány vagy, meg fogod oldani, bízzon benned, majd kitalálod a megoldást. ő is volt 13 éves, szerintem még tanácsot is tudna adni :)
na hazudj anyukádnak két hülye srác miatt
Mivel nem tudod magad "fizikailag"megvédeni,értem ezalatt,hogy egy iskolai vasszékkel jól pofán vágnád őket,(ami hatásosabb lenne)igy elsősorban az osztályfőnöködnek kell szólni.Ezek már nem ártatlan gyerek csinyek ahogy olvasom,hanem aljas, szemét, undoritó,dolgok egy 13 éves kislánnyal szemben.Arról nem beszélve,hogy ebből anyukádéknak komoly anyagi kára is van.A vége az lesz,hogy neked is fognak menni,ha nem lépsz.
Nekem most 7,5 éves a fiam,de ha ilyennel jönne haza,az adott gyereket a hajánál fogva húznám az igazgatói irodáig,vérző orral az biztos.Te mg egy gyerek vagy,és valakinek meg kell védjen az ilyen szemetektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!