Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan köszönjek a volt...

Hogyan köszönjek a volt osztálytársaimnak?

Figyelt kérdés

Ma lesz az első osztálytalálkozóm. Mikor odamegyek ahol találkozunk, akivel jó viszonyban voltam, annak puszit adok, de akivel nem, annak hogy köszönjek?

Ilyenkor szokás mindenkit végigpuszilni? Mert vannak olyan fiúk pl akikkel nem voltam jóban, vagy legalábbis puszilkodós viszonyban nem. Az hülyén jön ki ha akivel jó viszonyban voltam annak adok puszit, és másoknak nem? Csak mert ha egymás mellett állnak, akkor az nem bunkóság?

Lány vagyok.

2010. máj. 15. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene puszit adni olyannak, akivel nem voltál sosem közeli viszonyban? Attól, hogy osztálytalálkozó, még nem kötelező mindenkivel puszipajtásnak lenni.
2010. máj. 15. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
az egy dolog, h kivel milyen viszonyban voltál. ennyi évek alatt mindenki sokat változik, lehet valaki jó fej lett, más meg idióta. adj puszit annak, aki cuki:D
2010. máj. 15. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Most látom, hogy milyen jó,hogy nekem herpeszem volt pont a mult heti osztálytalálkozómon,nem volt ilyen gondom!!! :D Egyébként hozzám odajöttek akikkel jóba voltam és ők akartak puszit adni. Ez úgyis adja magát.
2010. máj. 15. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:
az nagyon ciki, hogy ha egy társaságban valakinek adsz puszit, a mellette levőnek pedig nem. Vagy puszilj végig mindenkit, vagy akkor senkinek se adj
2010. máj. 15. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyobb gondod sose legyen az életben!!!
2010. máj. 15. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
sztem adj mindenkinek.bajod nem lesz belőle
2010. máj. 15. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sztem nem adok majd senkinek se xD, összvisz 3-4 lánynak adtam puszit amikor ajándékozás volt karácsonykor az osztályban.

Sztem akivel jóba voltál annak adhatsz puszit, akivel meg nem annak nem muszáj ha csak nem ragaszkodik hozzá.

Sztem nem bunkóság ha puszit adsz annak akivel jóba voltál annak pedig nem adsz akivel szinte nem is beszéltél.

Nálunk is volt ilyen majdnem minden reggel, ha vkik jóba voltak akkor adtak psuzit egymásnak ha nem voltak annyira jóban akkor dobtak egy csá-t:D

2010. máj. 15. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!