Hogyan köszönjek a volt osztálytársaimnak?
Ma lesz az első osztálytalálkozóm. Mikor odamegyek ahol találkozunk, akivel jó viszonyban voltam, annak puszit adok, de akivel nem, annak hogy köszönjek?
Ilyenkor szokás mindenkit végigpuszilni? Mert vannak olyan fiúk pl akikkel nem voltam jóban, vagy legalábbis puszilkodós viszonyban nem. Az hülyén jön ki ha akivel jó viszonyban voltam annak adok puszit, és másoknak nem? Csak mert ha egymás mellett állnak, akkor az nem bunkóság?
Lány vagyok.
Én sztem nem adok majd senkinek se xD, összvisz 3-4 lánynak adtam puszit amikor ajándékozás volt karácsonykor az osztályban.
Sztem akivel jóba voltál annak adhatsz puszit, akivel meg nem annak nem muszáj ha csak nem ragaszkodik hozzá.
Sztem nem bunkóság ha puszit adsz annak akivel jóba voltál annak pedig nem adsz akivel szinte nem is beszéltél.
Nálunk is volt ilyen majdnem minden reggel, ha vkik jóba voltak akkor adtak psuzit egymásnak ha nem voltak annyira jóban akkor dobtak egy csá-t:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!