Válóok, hogy a parkban szoptattam?
Örülj neki, hogy még mindig látja benned a nőt:)))
Sok férfi nem látja már a szoptatós feleségében, így ki se akadt volna. Nyilván te sem a nőt látod magadban, ha feszélyezettség nélkül kitetted a melled a parkban.
A férjed reakciója csak annyit jelent, hogy maximálisan nőnek tekint és tudat alatt fél, hogy más megkíván. Én ennek csak örülnék, hogy annak ellenére, hogy mögöttünk van 9 hónap, amikor alaktalanná dagadtam, most meg nőből anyává vedlettem, még mindig a NŐT látja bennem. Megértéssel, beszélgetéssel túljuthattok ezen. Neki meg kell értenie, hogy te akkor ott anya voltál és nem nő, neked pedig meg kell értened, hogy ha őt ez annyira zavarja, az nagyon jót jelent. Ne tegyél ilyet többé emiatt.
Amúgy aranyosak vagytok mindketten és úgy tűnik, nagyon szeret téged a férjed. Jó nektek.
ezért elhagy, m megetetted a gyereketeket? ...hát ne haragudj, de sztem nem normális :S
próbálj meg vele beszélni telefonon, v. ha úgy érzed, nem menne, írj neki levelet, amiben elmondod, h sajnálod, és h nem érted, h emiatt h haragudhatott meg ennyire.
v. próbálj meg beszélni az anyjával, ha jó viszonyban vagytok.
semmiképp ne hagyd, h emiatt tönkremenjen a házasságotok!
És ha leejted a cumit akkor mi van?
Ha sose kap baktériumot a gyerek, akkor mikor alakul ki az immunrendszere?
" feszélyezettség nélkül"
írta is, hogy az volt, majdnem pont ugyanezzel a szóval... -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!