Hova mehet az aki nevelőotthonba él de már betöltötte a 18-at?
Figyelt kérdés
és még tanul és nem igen van munkája?2011. márc. 28. 22:43
1/10 A kérdező kommentje:
egyik barátomról most tudtam meg h nem szüleivel él. de nemsokára kiteszik az otthonból.
2011. márc. 28. 22:45
2/10 anonim válasza:
Na, ez az. Addig még csak el van valaki az otthonban, vagy nevelőszülőknél, de ha felnőttél, menj Isten hírével. Vannak ottfelejtett idős nagymamák, akikre senkinek sincs ideje. Mi lenne, ha keresnél egy ilyet?
3/10 anonim válasza:
Az ällam ad nekik penzt, amiböl lakäst kell väsärolniuk,ez amolyan kezdötöke,hogy legyenek valamik az eletben,es taläljanak munkät.
4/10 A kérdező kommentje:
milyen nagyik?
2011. márc. 28. 22:53
5/10 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki hasonló cipőben járt. Miután betöltötték a 18.életévüket a fiatalok utána is van mellettük segítség. Az ismerősöm egy lakásban lakott néhány hasonló sorsú fiatallal. Már nem tudom pontosan, de úgy emlékszem nagyon olcsó lakbért kellett fizetnie. A huszas éveik közepéig lehet azt hiszem ott lakni. A barátod érdeklődjön a nevelőitől.
6/10 anonim válasza:
mirol beszelsz? milyen penzt ad az allam nekik? a baratnom 200 ezer ft ot kapott.
albira eleg volt...
7/10 anonim válasza:
18 után van utógondozás. asszem 23 éves korig.
szerintem az ilyen nevelőotthonokban néha több figyelmet fordítanak a fiatalokra, szakmát tanítanak nekik, h ne a semmivel induljanak az életben.
sok szülő sajnos még ennyire sem törődik a gyerekével.
8/10 anonim válasza:
A mai világban 200e forintot nem hiszem hogy sok szülő tudna adnia gyerekének... Azt se hiszem, hogy annyiért kellene albérletet kivenni.
9/10 anonim válasza:
Úgy értette az ottfelejtett nagyikat, hogy van akinek a csládja elmegy városba vagy külföldre, és a falusi nagymama egyedül marad, van akire alig alig néznek rá. És befogadna valakit, aki vele lakna.
Viszont ha az állam ad egy kis kezdőtőkét, az mégjobb indulás lehet.
10/10 anonim válasza:
Ha valakinek nincs senkije es a utcan talalja magat 18 evesen 200 ezer ft -tal. az szerintem nem irigylesre melto. az mas ,ha a gyerekednek nem tudsz adni annyit,de nem is kell, hogy elkoltozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!