Miért adja egy magyar nő nevelőotthonba a lányát, mikor otthon is nevelhetné?
Kérdezd meg töle, ha konkrétan valakiröl van szó.
De sok olyan ok lehet, amit kivülállók nem tudhatnak.
Erre a kérdésre nem lehet úgy válaszolni, hogy "Azért, mert ...", de szerintem ez nem is olyan jellegű kérdés, amire érdemben válaszok fognak születni, csak olyanok, hogy "Én nem tenném sosem", vagy "Az ilyen egy utolsó féreg", stb.
Amúgy meg ki ezért, ki azért. Szerintem még mindig jobb, mint azok, akik a vécébe nyomják bele az újszülött gyereket, vagy kidobják a kukába, meg hasonlók.
De itt gondolom egy konkrét személyről van szó, mert "lányát" írsz, nem általánosságban azt, hogy a gyerekét. Ha érdekel, hogy mi az oka rá, akkor kérdezd meg tőle, ha meg nem vagy vele olyan viszonyban, hogy ezt megkérdezd, akkor valószínűleg nem is a te dolgod.
Joshi műsora ugyanúgy lefizetett műsor, mint a Mónika, eljátsszanak egy sztorit, de nem is tették meg, akik oda mennek, és ezért pénzt kapnak. Te komolyan elhiszed, hogy amit ott mondanak, az igaz? Sürgősen válts műsort, csatornát, bármit, csak ne ezeket a szennyadókat nézd!
Mellesleg lehet olyan ok, amit egy kívülálló nem láthat. Én tudok egy kislányról, aki intézetbe került, elvették a szüleitől, mert veszélyeztették. És ezt csak a szakemberek tudták kideríteni, kívülről nem lehetett ezt igazán látni, hogy ilyen komoly a dolog.
istenem...már mindenben a rasszizmus van
egyszer láttam olyat a Joshi-ban hogy egy 34éves nö felkerestette az anyukáját 4évesen eldobta magátol..és mikor találkoztak a müsorban kérdezte töle hogy:-Anyu,miért nem kellettem neked?Miért nem te neveltél fel?
Erre azt válaszolta hogy nem kivánt terhssg voltál..egy vödör vizbe akarta folytani..
sirva fakadtam..és a studioban a nézök is bekiabáltál hogy lelketlen...
végülis azért dobta el a gyerekét..mert olyan férfitöl volt akit nem szeretett és szenvedést adott neki..
ilyen a magyar..
a cigány se különb...de mindenhol meg lehet találni az ilyen idiotákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!