Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sos! Valaki lop a lakásból,...

Sos! Valaki lop a lakásból, hogy derítsem ki, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Néhány hete sorban tűnnek el kisebb-nagyobb dolgok, de ma volt mindennek a csúcsa, reggel még volt 70 e Ft. a pénztárcában, dél körül észrevettem, h hiányzik belőle 20e, áttettem a pénztárcát máshova, most meg este meg már csak !!!30e. van benne!!!!!!! :O

SENKI nem járt a lakásban tudtommal, délelőtt voltam a boltban, délután át kellet mennem vkihez, mind a két dolog talán kb. 15 percnél nem tartott tovább. FOGALMAM sincs, h ki, hogyan tudott bejutni a lakásba nem volt nyitva semmi, nincs nyoma annak, h föltörték vna az ajtót, ablakot, egyszerűen tanácstalan vagyok!!!!

Már néhány hete is eltűntek a hűtőből különböző dolgok, valamint tisztítószerek, meg súrolóporok.....komolyan nem tudom, h most én vagyok hülye, vagy mi történik.

Viszonylag sok a lopás itt a faluban, az tény, de nem tudom, h ezt most hogyan......vki vmi tanácsot adjon már légyszíves!!!

2011. márc. 28. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!!!

Kiderült a dolog egy mondjuk ismerősöm volt, bár nem tudom, h hogy jutott be a lakásba, valószínűleg lemásoltatott egy kulcsot, de minden cuccot megtaláltam nála, az a furcsa, h el sem rejtette, nagyon, valamint nem is volt nagy szűksége a dolgokra, mint pl. a súroló, nem is használta, egy részüket meg elajándékozta..........sztem lehet, h beteg, kleptománia, vagy vmi ilyesmi,legalább is ahoyg utána olvastam a betegségnek, elég sok tünet utal erre, de az biztos, h nem 100-as, mert tkp. saját magát buktatta le......

Betegség ide, vagy oda, sajnálom, de ezt most nagyon-nagyon meg fogja bánni :/

u.i:

Nem, nem az ufók voltak.......sajnálom :/ xD

Még egyszer kösz, h ennyien írtatok, és adtatok ötleteket, a zárakat már lecseréltem, és kutyám is van tegnap óta ;))

2011. márc. 30. 18:45
 62/68 A kérdező kommentje:
fú, bocs a sok, főleg központozási hibáért, kicsit siettem az írással :)
2011. márc. 30. 18:47
 63/68 anonim ***** válasza:
ez nem semmi.. és hogy jöttél rá?
2011. márc. 30. 18:51
 64/68 A kérdező kommentje:

Öhh...tkp. majdnem, h nevetséges, de találkoztam vele egy pólóban, ami az enyém volt, előbb gondoltam, h persze lehet, h nbeki is van ilyenje, de azért gyanakodtam, mert nem láttam még rajta, otthon megnéztem, h megvan-e, és persze nem volt.........kérdőre vontam, aztán mondta, h az az övé, és innen onnan van, és hogy nem ő lopott tőlem, valamint magától fölajánlotta, h átnézhetem a szekrényét, aztán előkerültek a dolgok......biztos, h vmi nem stimmel nála, mert ki az az idióta, már bocs, aki lop, és aztán fölajánlja, h nézzem át a dolgait, ezzel nyíl egyenesen lebuktatva saját magát.

Majdnem mindenre számítottam, de erre nem!

2011. márc. 30. 18:57
 65/68 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi..!! Hát tényleg nem százas, az biztos, de legalább mostmár tudod ki járkált be hozzád, a kutyushoz meg gratulálok!
2011. márc. 30. 20:31
 66/68 anonim ***** válasza:
57%
Azért azt még derítsd ki,hogy jutott be. és zárat cseréltess, nehogy éjszaka menjen és kitudja mit csináljon....
2011. márc. 30. 23:49
 67/68 anonim ***** válasza:

Akár ablakra is lehet rakni zárat.

Van gyerekbiztos is, mi is gyerek mellé sima wc kampólót fúrtam a fa ablakba és simán tart.

2011. márc. 31. 11:48
 68/68 anonim ***** válasza:
Juuuuj de izgi volt! :))) A pénzt visszaadta? Ugye vissza???? :@
2011. márc. 31. 19:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!