Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sos! Valaki lop a lakásból,...

Sos! Valaki lop a lakásból, hogy derítsem ki, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Néhány hete sorban tűnnek el kisebb-nagyobb dolgok, de ma volt mindennek a csúcsa, reggel még volt 70 e Ft. a pénztárcában, dél körül észrevettem, h hiányzik belőle 20e, áttettem a pénztárcát máshova, most meg este meg már csak !!!30e. van benne!!!!!!! :O

SENKI nem járt a lakásban tudtommal, délelőtt voltam a boltban, délután át kellet mennem vkihez, mind a két dolog talán kb. 15 percnél nem tartott tovább. FOGALMAM sincs, h ki, hogyan tudott bejutni a lakásba nem volt nyitva semmi, nincs nyoma annak, h föltörték vna az ajtót, ablakot, egyszerűen tanácstalan vagyok!!!!

Már néhány hete is eltűntek a hűtőből különböző dolgok, valamint tisztítószerek, meg súrolóporok.....komolyan nem tudom, h most én vagyok hülye, vagy mi történik.

Viszonylag sok a lopás itt a faluban, az tény, de nem tudom, h ezt most hogyan......vki vmi tanácsot adjon már légyszíves!!!

2011. márc. 28. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon elgondolkodtató... Ha idegen betörő lenne, akkor nem 20ezreket, hanem mindenedet elvitte volna...

Ez nagyon zorall... Kirázott a hideg is...

2011. márc. 28. 21:00
 22/68 anonim ***** válasza:
100%
ha elmész, akkor az ajtófélfához szoríts egy kis darab papírt, mikor bezárod, úgy hogy csak egy kicsi látszódjon ki és ha mész haza, akkor ha leesik tudni fogod, hogy volt ott valaki
2011. márc. 28. 21:00
 23/68 anonim ***** válasza:
100%

már 40ezred eltűnt

egy új zár 2ezerbe kerül,arra már nem jut?

én nem mernék egyedül ott aludni az fix

valakinek van kulcsa a lakáshoz vagy az ablakot hagytad nyitva esetleg

2011. márc. 28. 21:01
 24/68 anonim ***** válasza:
85%
Nos én azt csinálnám hogy valaki megbizható ismivel megbeszélném hogy figyelje a pecot amikor te elmész otthonrol(olyant megkérni aki nem jár hozzád)vagy ugy csinálnám mintha elmennék othonrol de ahol már nem látnak rád megállni várni egy kicsit és visszamenni,bár valljuk be nem tudni h ki jár be és jobb ovatosnak lenni,vanak akik kétezer forintért is képesek ölni és nem biztos hogy ajánlatos lenne rajtakapni valakit.Zárcserét mindeképpen mindenhol csináltass és még beszereznék egy kutyát is a helyedbe ha szereted őket.Bátyó nem járhat be vagy benne nagyon megbizol?Azért ha joban vagy aszojmszédokkal szolj hogy figyeljenek kicsit,járjanak nyitott szemmel.
2011. márc. 28. 21:03
 25/68 anonim ***** válasza:
51%
lehet, hogy skizofrén vagy
2011. márc. 28. 21:07
 26/68 anonim ***** válasza:
100%
A többiek már mindenféle jó tanáccsal el láttak, tehát én már nem tudok rá újat mondani. Írd már meg, hogy mi lett a vége!
2011. márc. 28. 21:09
 27/68 anonim ***** válasza:
100%
ez tényleg nagyon durva. a webkemra a legjobb ötlet szerintem. már két ezerért betudsz szerezni egyet. mesélj majd, hogy mik a fejlemények. :)
2011. márc. 28. 21:10
 28/68 A kérdező kommentje:

Mondjuk erre felé nem ritka az ilyen dolog, h ha akárki bejön, akkor vmi elöl lévő dolgot lenyúljanak, a szomszédból az egyik utcabeli lenyúlt egy 2000 Ft-os karórát, amikor egy szempillantásra egyedül volt a konyhában, pedig mellette volt két mobiltelefon.....később sikerült az illetőnek kiderítenie, h ki volt vissza is adta az órát....hiába nagy a szegénység, én ennek ellenére nem nyúltam le senkitől semmit soha.

Nem tudom, azt sem értem, h amikor a súrolóporok tűntek el, h akkor miért nem vmi értékesebbet vitt el, mint pl. egy tálat, vagy poharakat, csészéket mittudomén, de konkrétan 3 por és két ilyen más tisztító tűnt el, és akkor sem volt senki a lakásban, nem engedek nagyon be senkit csak a konyhába legföljebb, a pénz most meg 3 szobával arrébb volt, meg amúgy sem volt senki.

Azt hiszem be fogok szerezni kamerát, nem tudtam, h ilyen olcsó, én százezres nagyságrendre számítottam, de pár ezer tényleg nem sok érte. Köszönöm a tanácsokat!!!

2011. márc. 28. 21:11
 29/68 A kérdező kommentje:
LOL nem vagyok skizofrén, gondolom már észrevette vna vki valahol xD
2011. márc. 28. 21:11
 30/68 anonim ***** válasza:
100%

mindenképp próbáld meg a kamerát. még ha kiadást is jelent, jobb, mintha folyamatosan lopkodnának tőled.

OFF: 20:54-es, megírnád nekem annak a spanyol filmnek a címét. felkeltette az érdeklődésemet:)

2011. márc. 28. 21:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!