Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sos! Valaki lop a lakásból,...

Sos! Valaki lop a lakásból, hogy derítsem ki, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Néhány hete sorban tűnnek el kisebb-nagyobb dolgok, de ma volt mindennek a csúcsa, reggel még volt 70 e Ft. a pénztárcában, dél körül észrevettem, h hiányzik belőle 20e, áttettem a pénztárcát máshova, most meg este meg már csak !!!30e. van benne!!!!!!! :O

SENKI nem járt a lakásban tudtommal, délelőtt voltam a boltban, délután át kellet mennem vkihez, mind a két dolog talán kb. 15 percnél nem tartott tovább. FOGALMAM sincs, h ki, hogyan tudott bejutni a lakásba nem volt nyitva semmi, nincs nyoma annak, h föltörték vna az ajtót, ablakot, egyszerűen tanácstalan vagyok!!!!

Már néhány hete is eltűntek a hűtőből különböző dolgok, valamint tisztítószerek, meg súrolóporok.....komolyan nem tudom, h most én vagyok hülye, vagy mi történik.

Viszonylag sok a lopás itt a faluban, az tény, de nem tudom, h ezt most hogyan......vki vmi tanácsot adjon már légyszíves!!!

2011. márc. 28. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
82%
21:00: Ezt egy komcsi oktatófilmben láttad ugye? Mert én ott láttam ilyet, csak hajszállal, de ezt mindenképpen próbáld ki, fiókoknál is működik!
2011. márc. 28. 21:13
 32/68 anonim ***** válasza:
100%

webkamerát most vettem teszkóban 1500-ért,olyan minőségű képet csinál,mint egy telefon,szépen felismerhető az arc...

zár...csak a betétet kell kicserélni,nemrég törtem belle a kulcsot a bejáratiba,550 volt az új,3 kulcsot is adtak hozzá...

(egy csavarhúzóval te is ki tudod cserélni,de ha szétnézel otthon,családi házban mindig van eltéve zár régről "majd jó lesz" cimszóval)

2011. márc. 28. 21:14
 33/68 anonim válasza:
100%
Zárcsere,kamera,paprikaspray,sokkoló,önvédelmi eszközök,kutya pl 1 ilyen: [link]
2011. márc. 28. 21:19
 34/68 A kérdező kommentje:

Jó, ki tudom cserélni a zárakat, csak most hirtelen írtam, h nem megy, mert ez a sok pénz eltűnt, és nah mindegy, de amúgy tudom, h nem egy olyan földhöz vágó kiadás, és egyedül ki is tudom cserélni a cilindert, zárat stb. akár a bevéséstől kezdve az utolsó csavarig, tehát ezzel nincs gond.

Egyébként amit tényleg abszolút nem értek, az az, h már, értékesebb dolgok miért nem tűnnek el közben, ugye mondtam a súrolókat is, de most is a pénz mellet közvetlenül ékszerek voltak, és azok nem 40 ezret érnek, de átnéztem, hiánytalan! :O

2011. márc. 28. 21:25
 35/68 anonim ***** válasza:
79%
szerintem azért, mert pl. ha ékszert lopnának, akkor azzal nem sokra mennének, főleg egy faluban és könnyű lenne lebukni, mert felismernéd azon, akinek mondjuk eladja és az meg azonnal rávezetne kitől van. szerintem aki lop tőled úgy akar lopni, hogy neked ne tűnjön fel, azért is külön összegben viszi el a pénzt. és valószínűleg azért azokat a dolgokat lopta el, mert azokra éppen akkor szüksége volt (de mondjuk pénze nem volt rá)
2011. márc. 28. 21:29
 36/68 A kérdező kommentje:
21:27 LOL :DDD fejezd be, mert lassan tényleg el fogom hinni, h az ufók voltak, mivel más logikus magyarázat hát nincs nagyon.........vagy skizofrén vagyok.....tehát skizofrén vagyok, és ufók járkálnak a házunkban - nagyszerű!!! LOl xD
2011. márc. 28. 21:35
 37/68 anonim ***** válasza:
100%
Már sokan leírták előttem, de azért zárcsere, kamera... majd írd meg, hogyan alakult... és igazán sajnálom, hogy eltűnt ennyi mindened :/ Remélem a végére jársz!
2011. márc. 28. 21:37
 38/68 anonim ***** válasza:
50%
vagy nappali alvajáró...
2011. márc. 28. 21:38
 39/68 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, de ha kiderítem, h ki volt vmi elképesztően nagy bosszúnak néz elébe!!!!!!!

mondjuk szinte semmit nem zárok ki, nagyon elképesztő dolgok történnek máshol is.....nemrég éjszaka vkinek a disznóit hajtották ki az ólból, egy nénitől elloptak 70 ezret úgy, h az egyik föltartotta beszélgetéssel a másik meg észrevétlenül bement, pár éve meg disznóvágáson összevesztek és az egyik leszúrta a másikat, szóval én már semmin sem lepődök meg....

2011. márc. 28. 21:40
 40/68 anonim ***** válasza:
84%
21:13 Én a hajszálasat egy James Bond filmben láttam. (Dr. No)
2011. márc. 28. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!