A párom szülei meghívtak ebédre. Ők a lakásban dohányoznak, én viszont ki nem állhatom a füstöt és rosszul érzem magam füsttel teli szobában. Mit tennétek a helyemben? 23/N
Szó nélkül mosolyogva elviselném :)
25/N
Hali!
Ha a párod tud erről a problémáról, akkor úgy glom -- mivel az ő szüleiről beszélünk... -- neki kellene ezt így megszervezni. (Ha meg nem tud, mire vársz?)
Mondd meg neki, hogy örömmel elfogadnád anyós-apósjelölték ebédmeghívását, de utálod a dohányfüstöt, és ez akadályt jelentene a kedvességük elfogadásában, mert tégedet irritál a dohányfüst (Engem is.) Amennyiben a dohányzást meg le7ne oldani úgy, hogy amíg a lakásban tartózkodtok,...
1.) Előtte kiszellőztessenek,
2.) Megállják a rágyújtást,
3.) Ha vki úgy dönt rágyújtana, azt olyan helyen teszi, ahol nem okoz zavart (Pl. erkély, ZÁRT NYÍLÁSZÁRÓK MELLETT!!!, vagy kert a terasztól távolabb vagy tudomisén...)
...akkor örömmel fogadnád el az invitációjukat a galamblevesre! ((:-P"" ;-)
Nno,... kicsit elpoénkodtam a végét, de talán kive7ő, mi a lényeg!? Shock sikert...! :-D
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!