Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szülei meghívtak...

A párom szülei meghívtak ebédre. Ők a lakásban dohányoznak, én viszont ki nem állhatom a füstöt és rosszul érzem magam füsttel teli szobában. Mit tennétek a helyemben? 23/N

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%

Szó nélkül mosolyogva elviselném :)

25/N

2011. márc. 28. 13:39
 12/13 anonim ***** válasza:
43%

Hali!

Ha a párod tud erről a problémáról, akkor úgy glom -- mivel az ő szüleiről beszélünk... -- neki kellene ezt így megszervezni. (Ha meg nem tud, mire vársz?)

Mondd meg neki, hogy örömmel elfogadnád anyós-apósjelölték ebédmeghívását, de utálod a dohányfüstöt, és ez akadályt jelentene a kedvességük elfogadásában, mert tégedet irritál a dohányfüst (Engem is.) Amennyiben a dohányzást meg le7ne oldani úgy, hogy amíg a lakásban tartózkodtok,...

1.) Előtte kiszellőztessenek,

2.) Megállják a rágyújtást,

3.) Ha vki úgy dönt rágyújtana, azt olyan helyen teszi, ahol nem okoz zavart (Pl. erkély, ZÁRT NYÍLÁSZÁRÓK MELLETT!!!, vagy kert a terasztól távolabb vagy tudomisén...)

...akkor örömmel fogadnád el az invitációjukat a galamblevesre! ((:-P"" ;-)

Nno,... kicsit elpoénkodtam a végét, de talán kive7ő, mi a lényeg!? Shock sikert...! :-D

Üdv: EE

2011. márc. 28. 13:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is bent dohányzunk, én is cigizek, nővérem, párom viszont nem. Én nagyon ki szoktam azon akadni, hogy mikor párommal eszünk, anyukám kijön a konyhába, és rágyújt. Aztán még ő van felháborodva, ha szólni merek neki, hogy ezt nem illik. Én sohasem gyújtok rá, amíg más eszik, de sajnos van, akinek ez nem evidens...
2011. márc. 28. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!