Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm 19 éves, pasija 53...

Barátnőm 19 éves, pasija 53 éves, ez normális? (lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a férfinak ráadásul felesége, gyerekei, unokái, és áltatja a lányt, hogy elhagyja a feôeségét és elveszi őt feleségül csak várjon egy picit, 1 éve ezt mondja!
2011. márc. 25. 19:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
20:39! Klassz a hozzászólásod. "Először a gyereket pelenkázza, aztán meg az öreget"!szuper vagy, és igazad van!
2011. márc. 25. 21:04
 22/31 anonim ***** válasza:
86%

hát furcsa..

én 21 vagyok és 49 a párom...

Ő sosem kecsegtetett ilyen ajánlatokkal hogy házasság stb pedig még felesége sincs...

(4 éve együtt)

nem normális kapcsolat, miénk se övék se, de ők tudják...

2011. márc. 25. 22:13
 23/31 anonim ***** válasza:
30%

18 éves voltam, amikor férjhez mentem az akkor 52 éves férjemhez.És 16 éve élünk boldog házasságban, a fiunk 15 éves, és senkivel nem cserélném el az életemet.Neki is volt felesége, volt lánya, aki nagyon szeret engem, a fiunkat, és mi is Őt.

Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

2011. márc. 25. 22:19
 24/31 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem normális..egyenesen undorito. Attol,hogy többen is ezen az úton járnak még nem lesz kevésbé gusztustalan
2011. márc. 26. 00:23
 25/31 anonim ***** válasza:
51%
Ez a mai fiatalok mentalitása.Nem dolgozni,kifogni valami apja korú gazdag tatát,aki majd eltartja.Az én v olt kolléganőm 18 évesen azt mondta férjhez megy valami 80 éves tatához.Na de annak éjszakára fel kell adni a Liberót/Tenna Lady/,hogy ne legyen vizes az ágy.Sosem tudtam volna elképzelni,hogy 20-30 évvel idősebb pasival kezdjek.Na de egy 19 éves nem talál magához valót,jó 10-15 év különbség még elmegy,de apja korú ,nem semmi.Felénk is olyanok választanak ilyet,akiknek nem éltek együtt a szüleik.
2011. márc. 26. 10:45
 26/31 anonim ***** válasza:

Egyenesen undorító!

És a leányzó szülei ilyenkor hol vannak? Lehet elmúlt már 18, de attól még csak van valamennyi befolyásoló hatásuk. Egy józan ember felfogná, hogy ez mért visszataszító. De a korkülönbséget levonjuk akkor is gusztustalan. Mert oké, hogy ez az ember egy ekölcsi hulla, és csalja a feleséget, és nem törődik azzal, hogy ez a gyerkekre és unokákra milyen hatással lehet ha kiderül (márpedig mindig kiderül). De, hogy a lány is képes kavarni egy családos emberrel.... Szégyen!

2011. márc. 26. 11:19
 27/31 anonim ***** válasza:
22%

22:19-es vagyok.

Én pedig rajtatok, a ti hozzászólásotokon vagyok felháborodva.Hogy jösztök ti ahhoz, hogy olyanról mondjatok véleményt, amiről fogalmatok sincsen.

Garantálom, hogy téged, vagy a te férjedet hamarabb kell majd pelenkázni, mint az én férjemet.És téged ki fog???A gyermeked?

Undorító az, amikor a férjetek csal titeket fűvel-fával, nyomorogtok a hitelek hálójában, szülik a gyerekeket a segélyre, na ez az undorító.

Mi a garancia arra, hogy egy harminc x éves ember ne kap strokot, és nem bénul le 35 évesen az örököd hajsza miatt?Semmi.Na, akkor pelenkázhatsz te is.De arra nagyobb az esély, hogy én még sokáig boldog leszek egy igazi FÉRFI mellett, aki megbecsül, szeret, a tenyerén hordoz engem is, és a fiunkat is, van egzisztenciája, stb. Ja, hogy nem a pénzéért mentem hozzá, az egy másik dolog, mert szép kis bankszámlám volt, amit örököltem, amikor megismertem.Hogy ez egyeseknek magas?Pont lesz@rom.

Lehet lepontozni.

2011. márc. 26. 11:51
 28/31 anonim ***** válasza:
63%

Ez az, írjatok csajok, itt vár titeket egy igazi FÉRFI!

85/F

2011. márc. 26. 12:38
 29/31 anonim ***** válasza:
68%
Az biztos hogy én nem tudnám elviselni, hogy a párom és közöttem 34 év legyen. Bah. 33 éves vagyok, a párom is, és 25 évesnél nem néznek többnek. Az unokatesóm 25, a párja 55 éves. Az elmúlt 10 év alatt 20 évvel látszik idősebbnek. Hozzáöregedett. A vidám, fiatal lányból egy nyugdíjas öregasszony lett. Az oviba amikor a gyerekért először ment az apja, roppant ciki volt. Amikor az óvónéni hangosan elkiabálta magát, hogy gyere Barbika, mert megjött nagyapád. Hát, kínos. :-D Elég ha csak a nagyapámmal beszélgetek. Neki már nincs életcélja, számára már minden nap ajándék. Ja, és megbetegedhet egy 35 éves férfi is, akit pelenkázni kell. De azért lássuk be, hogy sokkal nagyobb a valószínűsége egy 70 közelinek, mint egy harmincasnak. Persze mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja. Csak azok az emberek, akik folyamatosan bizonygatják, hogy nekik milyen jó, meg szép, és tökéletes, na ott vannak a legnagyobb bajok. A kérdező barátnője pedig jó kis ingyenes wc, amit alkalomadtán le lehet húzni. :-( Reméljünk hogy még idejében rájön minderre.
2011. márc. 26. 12:50
 30/31 anonim ***** válasza:
36%
És azzal mi van, aki 50 évesen szüli az első gyerekét/lásd.Fehér Anna színésznő/, Annak a gyerekének mit fognak mondani az óvodában?Megjött nagyi érted???
2011. márc. 26. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!